Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   

Gezichtsbehandeling Anti-Aging dames

Cinetic Lift Expert.

De zusters CARITA zagen al vroeg in hoe belangrijk trillingsgolven zijn om de weefsels te draineren en gifstoffen uit de weefsels te verwijderen.
CARITA werkt tegenwoordig met een nieuw, uiterst sterk apparaat, dat het summum is van vele jaren research: het Cinetic Lift Expert apparaat

Dit apparaat werd ontworpen om de werking van de verzorgingsproducten te optimaliseren en het handmatige ritueel te perfectioneren. Het heeft vele voordelen: het reinigt de huid grondig, voert zuurstof toe, bevordert de opname van de werkstoffen, stimuleert de cellen en de spiervezels.
Na een Carita-behandeling voelt men zich beslist anders dan ervoor. En iedereen kan het resultaat daarvan zien.
 

Nieuwe unieke innovatie van Carita Paris.

De Cinetic Lift Expert is een apparaat waarbij stroom, ultrasound en ledtechnologie in perfecte harmonie met elkaar samenwerken. 
Het is het alternatief voor injectables en voor cosmetische ingrepen, hierdoor kan de beslissing tot het overgaan tot een cosmetische ingreep worden uitgesteld. 
De Cinetic Lift Expert wordt gebruikt vanaf de behandeling Hydratation Intense.

Masseren, ioniseren en liften

Hiervoor gebruiken we speciale handschoenen met zilverdraad, door middel van elektrische golven masseren en ioniseren we de huid wat een liftende werking heeft.


 

Cinetic Skinscrubber

De skinscrubber werkt met ultrasound technologie die de onzuiverheden als het ware uit de huid trillen. Per huidtype bepalen we de frequentie en dus kan een behandeling verschillen van intensiteit. Hoe hoger de toon hoe hoger de frequentie. De skinscrubber werkt niet alleen op de plek waar het apparaat daadwerkelijk komt, maar ook in de directe omgeving.  De skinscrubber zorgt voor een mechanische exfoliatie en de trillingen zijn 28 keer per seconden.

ALLE CARITA PARIS ANTI AGING GEZICHTSBEHANDELINGEN

 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01