Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   

Diode 808 laser ontharen

Qbeauty heeft de allernieuwste techniek in huis voor duurzaam ontharen met de vertical diode 808 laser methode.

Duurzaam haarverwijdering.

Ongewenste haargroei is een probleem dat voor komt bij vrouwen en mannen. Bij vrouwen betreft het vaak ongewenste haargroei in het gezicht, oksels, bikinilijn, armen en benen. Bij mannen betreft het vaak ongewenste haargroei op rug, schouders, borst en buik. Diode laser 808 is een sterke laserbundel. De haren worden slechts een fractie van een seconde blootgesteld aan het laserlicht. De energie van het laserlicht vernietigt de haarzakjes, waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Voor het doorgeven van deze energie is het belangrijk dat het haar voldoende melanine (pigment) bevat. Blonde, grijze en rode haren bevatten weinig of geen melanine en kunnen derhalve niet behandeld worden.

Haren kunnen in verschillende fases zitten en kunnen uitsluitend met laser behandeld worden als deze in hun groeifase zitten. Om deze reden zijn meerdere behandelingen nodig. Afhankelijk van het lichaamsgebied kan dit variëren van 6 tot 12 behandelingen.

De behandeling:

1 Scheren

Op de dag van de behandeling dient u zich thuis te scheren.

2 Contactgel

Wij gebruiken een verkoelende contactgel en gekoelde kop om te zorgen dat het flitslicht beter door de haar wordt geabsorbeerd en om de huid te koelen.

3 Nazorg

Wij adviseren u om het gebied wat behandeld is niet binnen vier weken bloot te stellen aan de zon. Daarnaast adviseren wij u om een sunblock factor 50 te gebruiken.

4 Effectieve behandeling

Wij maken liever niet direct een nieuwe afspraak voor de vervolgbehandeling, maar wachten op de volgende haargroeifase.  Na ca. één of twee weken vallen de haartjes uit op het behandelde gebied. Zodra er nieuwe haartjes groeien zijn deze haartjes in de groeifase. Het is dan noodzakelijk om binnen één week een behandeling te ondergaan. Met deze methode behalen wij het hoogst haalbare resultaat met zo min mogelijk behandelingen.

Duur en prijs van de behandelingen zie prijslijst.

 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01