Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   

HIFU Facelifting

HIFU (high intentisy focused ultrasound) lifting facelift zonder operatie, fillers of Botox. 

Hoe werkt hifu therapie?

(High Intensity Focused Ultrasound)

Al langere tijd wordt er bij behandeling van de huid gebruik gemaakt van ultrageluid. Op een vooraf bepaalde diepte van de huid wordt het ultrasoundgeluid gefocust. Deze energie heeft zijn werking in 2 lagen: de diepe dermale en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd.

Hierdoor treedt een verstrakking van het weefsel op.  Als reactie op de ontstane warmte wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is een liftend effect, waardoor je huid er gladder en strakker uit ziet. Bij deze behandeling wordt de oppervlakte van de huid niet beschadigd.

Voor wie is de therapie geschikt?

De behandeling is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime. HIFU therapie wordt gebruikt voor het liften van wenkbrauwen, kaaklijn en verbetering van de halscontouren. 

Niet geschikt:

HIFU therapie is niet geschikt voor mensen die onlangs behandeld zijn met botox of fillers of  tijdens zwangerschap / stollingsstoornissen / immuunsysteem stoornissen / hart, lever en nieren insufficiëntie/ allergieën / serieuze hartritmestoornissen.

Resultaten

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na ca. 2 à 3 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd. Herhaal behandelingen of kuren zijn niet nodig.

Prijzen HIFU therapie:

A Onderkin 650,--
B  Kaaklijn/wangen 750,--
A+B  Combinatie, kaaklijn en onderkin      1.100,--
C Onder oog en kraaienpoten 650,--
D Boven wenkbrauwlift 650,--
E Hals lift 650,--
 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01