Medik8 White Balance Overnight Repair
Medik8 White Balance Overnight Repair

Word wakker met een prachtig verhelderde teint. White Balance Overnight Repair werkt terwijl u slaapt om de helderheid te herstellen en de teint te vereffenen.

EAN

818625021689  

€ 52,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

HOE HET WERKT

Herstel de huid terwijl u slaapt om wakker te worden met een heldere, meer stralende teint. Oxyresveratrol blokkeert op efficiënte wijze tyrosinase, het enzym dat melaninepigment in de huid produceert, terwijl natuurlijke extracten van zoethout en moerbei zachtjes oplichten en 's nachts antioxiderende ondersteuning bieden. Polyhydroxyzuur, gluconolacton, helpt bij het voorzichtig herstellen van de bovenste laag van de huid en de huid gerevitaliseerd te laten. Kalmerende niacinamide pakt pigmentatie veroorzaakt door ontsteking aan en remt de beweging van melanine in huidcellen, waardoor de huid verlicht en zichtbaar geperfectioneerd wordt.

HOOFD INGREDIËNTEN

Oxyresveratrol 
Een gepatenteerd ingredient dat van nature voorkomt in moerbeiboompjes. Het transformeert een doffe, ongelijke huidtint door de aanmaak van pigment te blokkeren voor een verlichte, stralende teint. 

Gluconolactone 
Een polyhydroxyzuur dat helpt om de bovenste huidlagen zichtbaar weer te geven en te exfoliëren, hardnekkig pigment afbreekt en een heldere teint achterlaat.

Liquorice & Mulberry Extracts 
Natuurlijk maar krachtige huidverbeteringsingrediënten die ook werken als antioxidanten om de balans van de huid 's nachts te herstellen. 

Niacinamide 
Versterkt de elasticiteit van de huid en maakt de huid egaal. Beschermt tevens tegen invloeden van buitenaf.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.