Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
Microdermabrasie gezicht
Reviews | Review toevoegen

Microdermabrasie. Binnen enkele weken een jonge huid.

€ 89,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Wat is microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste, dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Met mechanisch wordt bedoeld dat de peeling met een apparaat wordt uitgevoerd. Bij Reviderm microdermabrasie zijn de microkristallen van aluminiumoxide. Doordat deze kristallen door machines worden gemaakt, zijn alle kristalletjes even groot en hebben ze geen scherpe hoeken, waardoor ongelijkmatigheden in de huid worden voorkomen.

 

Microdermabrasie is voor iedereen

Met microdermabrasie kunnen veel huidtoestanden worden aangepakt, zoals huidverbetering en anti-aging, beschadigde huid onder invloed van licht en zon, pigmentverstoringen en ouderdomsvlekken, littekens op het gezicht en het lichaam, onzuiverheden en acne, lichaamsbehandelingen zoals striae. Informeer bij de schoonheidsspecialist of jouw huidtoestand ook met microdermabrasie kan worden behandeld.
 

Effecten van microdermabrasie

De effecten van Reviderm microdermabrasie zijn direct na de behandeling zichtbaar en ook op langere termijn zie je het resultaat in de spiegel. Het is te begrijpen dat je graag bevestigd wordt in je subjectieve waarnemingen en in de lovende woorden die je misschien van familie, vrienden en kennissen.
Daarom is Reviderm een stapje verder gegaan en heeft met klinische onderzoeken laten bewijzen, dat na Reviderm microdermabrasie:

• de huid fijnere poriën krijgt en elastischer wordt
• de stevigheid van de huid toeneemt
• de diepte van rimpels afneemt
• een diepte effect in de huid optreedt, door activering van het huideigen collageen en de elastineproductie
• de opname van werkstoffen door de huid wordt geoptimaliseerd

Waarom Reviderm microdermabrasie beter is

Microdermabrasie van Reviderm wordt uitgevoerd met de eigen Skin Peelers. Reviderm produceerde hun eerste microdermabrasie apparaat ruim 25 jaar geleden. Al sinds 2006 wint Reviderm jaarlijks prijzen met de Skin Peeler en is het uitgeroepen tot beste apparaat voor schoonheidssalons. De Skin Peelers zijn het resultaat van jarenlange research & development in samenwerking met dermatologen.
De schoonheidsspecialist stelt de perfecte werking van de Skin Peelers, met hun eenvoud in gebruik, zeer op prijs. Skin Peelers worden dan ook wereldwijd met succes gebruikt. Als cliënt voel je het comfort van de behandelingen met de Skin Peelers aan den lijve, omdat de intensiteit van kristallenstroom en de vacuümsterkte heel precies elektronisch zijn te regelen en daardoor perfect kunnen worden ingesteld, ook op jouw individuele huidtype.

Kies voor een kuur bij aantal 3, 4, 6 of 10.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk

1 of meer

€ 89,00

3 of meer

€ 199,00

4 of meer

€ 259,00

6 of meer

€ 399,00

10 of meer

€ 699,00

 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01

 

 
 
 
Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.