Vitaia Love At First Bite Vitaia Love At First Bite Vitaia Love At First Bite
Vitaia Love At First Bite Vitaia Love At First Bite Vitaia Love At First Bite
Vitaia Love At First Bite
0 Reviews | Review toevoegen
Ze smaken niet alleen verrukkelijk, deze heerlijke gummies verrichten ook nog eens wonderen voor jouw haar! ‘Love at First Bite’ houdt je haren sterk en glanzend. De verschillende vitamines en mineral

EAN

6017428883881

€ 19,00
€ 15,20
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Love at First Bite
Hoe werkt het:
Ze smaken niet alleen verrukkelijk, deze heerlijke gummies verrichten ook nog eens wonderen voor jouw haar! ‘Love at First Bite’ houdt je haren sterk en glanzend. De verschillende vitamines en mineralen zijn speciaal voor jouw haar, huid en nagels, sterke botten en voor het gezichtsvermogen. De antioxidanten in ‘Love at First Bite’ ondersteunen het immuunsysteem.

Biotine voedt het haar van binnenuit en draagt bij aan de haargroei. PABA is een vitamine-achtige stof die de gezondheid van huid, haren en nagels ondersteunt. Het helpt bij het behouden van de normale haarkleur en stelt de eerste grijze haren nog even uit! Silicium speelt een rol in de aanmaak van de eiwitten keratine en collageen, en ondersteunt daarmee de conditie van je haar.

Ingrediënten:
Vitamine A:     Deze vitamine is belangrijk voor de gezondheid van je huid, je tandvlees en haar. Ook ondersteunt vitamine A het immuunsysteem en je gezichtsvermogen.
Vitamine B5:   Helpt energie vrij te maken uit voeding en ondersteunt mentale prestaties in spannende tijden. Het helpt bij vermoeidheid en speelt een rol in de vorming en het metabolisme van steroidhormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters.
Vitamine B6:   Draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen en ondersteunt een goede weerstand. Het helpt om vermoeidheid te verminderen en ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel. Ook draagt het bij tot een normale psychologische functie. Hieronder vallen onder andere geheugen, leervermogen en geestelijke energie. Vitamine B6 reguleert mede de activiteit van hormonen in het lichaam.
Biotine:           Biotine (vitamine B8) is belangrijk voor je huid en houdt je haren sterk. Ook is het goed voor de slijmvliezen in je lichaam. Het draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Het activeert de natuurlijke energie in je lichaam en speelt een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen. Het is daarnaast gunstig voor een goede geestelijke balans.
Foliumzuur:     Foliumzuur (vitamine B11) ondersteunt het immuunsysteem en heeft een rol bij de productie en afbraak van homocysteïne in het lichaam. Het draagt bij aan de normale celdeling en ondersteunt de aanmaak van rode en witte bloedcellen. Het kan het gebrek aan energie helpen verminderen en speelt een rol in de opbouw van aminozuren.
Vitamine B12: Activeert de natuurlijke energie in je lichaam en helpt bij vermoeidheid. Het is van belang voor het zenuwstelsel en draagt bij aan de hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij het leervermogen, zoals concentratie en geheugen. Vitamine B12 ondersteunt het immuunsysteem en is goed voor het homocysteïnemetabolisme, van belang voor hart en bloedvaten. Het helpt bij de aanmaak van cellen en weefsels in je lichaam waaronder rode bloedcellen.
Vitamine C:     Een antioxidant die helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Draagt bij aan de vorming van collageen, dit is van belang voor de conditie van je huid, het behoud van sterke botten en tanden. Vitamine C ondersteunt het zenuwstelsel en draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie en het geheugen. Ook activeert het de natuurlijke energie in je lichaam en helpt het bij vermoeidheid. Het ondersteunt de afweer van het lichaam en bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning.
Vitamine D:     Belangrijke vitamine voor de instandhouding van sterke tanden en botten. Het draagt namelijk bij tot de opname van calcium en fosfor uit de voeding en zorgt ervoor dat de mineralen in tanden en botten worden vastgelegd. Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en het helpt om de risico’s van vallen te verminderen, in verband met een verminderde balans en zwakkere spieren. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar.
Vitamine E:     Dit is een antioxidant en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
Jodium:           Dit mineraal activeert de natuurlijke energie in je lichaam en is belangrijk voor de huid. Het is essentieel voor de productie van schildklierhormonen, deze zijn belangrijk voor ons zenuwstelsel en onze stofwisseling. Ook is het goed voor het geheugen en de concentratie.
Zink:                Dit mineraal is belangrijk voor je haar, huid en nagels, sterke botten en voor het gezichtsvermogen. Het is een antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem. Zink is ook goed voor het geheugen en voor evenwichtigheid in stresssituaties.
Natrium:          Belangrijk voor de vochthuishouding. Samen met Kalium draagt het bij aan het instant houden van de bloeddruk.
Silicium:          Silicium wordt gebruikt tegen osteoporose, hart- en vaatziekten, ziekte van Alzheimer, haaruitval, en het verbeteren van de kwaliteit van haar en nagels. Het wordt ook gebruikt om huid te herstellen, bij striae en soms ook bij spijsverteringsproblemen.*
PABA:             PABA is een vitamine achtige stof die de gezondheid van huid, haren en nagels ondersteunt. Het helpt bij het behouden van de normale haarkleur. Ook heeft PABA een ondersteunende rol bij de aanmaak van rode bloedcellen.*
Collageen:      Collageen zorgt ervoor dat de huid elastisch blijft. Dit zorgt voor een stralendere en vollere huid en gaat dus huidveroudering tegen. Collageen helpt niet alleen de huid, ook voor spieren is het zeer belangrijk. Het bevat glycerine, wat de spieren voorziet van voldoende voeding.

*bewijs voor deze gezondheidseffecten wordt nog beoordeeld door de Europese Commissie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.