Vitaia Picture Perfect Vitaia Picture Perfect Vitaia Picture Perfect
Vitaia Picture Perfect Vitaia Picture Perfect Vitaia Picture Perfect
Vitaia Picture Perfect
0 Reviews | Review toevoegen
Sta perfect op alle foto's met een fijne dosis energie en een stralende huid. Ons favoriete supplement voor de huid zit boordevol hyaluronzuur, collageen, Q10 en vitamines om fijne lijntjes als sneeuw

EAN

6017429954917

€ 40,00
€ 32,00
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Picture Perfect:

Hoe werkt het:
Sta perfect op alle foto's met een fijne dosis energie en een stralende huid. Ons favoriete supplement voor de huid zit boordevol hyaluronzuur, collageen, Q10 en vitamines om fijne lijntjes als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. ‘Picture Perfect’ zorgt voor hydratatie van binnenuit dankzij de ideale dosis hyaluronzuur. Dit geweldige ingrediënt kan tot 1000x zijn eigen gewicht in vocht vasthouden en zorgt daarmee voor een vermindering van rimpels. Dit geeft jou een gehydrateerde, stralende en zijdezachte huid.

Collageen zorgt ervoor dat jouw huid elastisch blijft. Het zorgt voor een stralendere en vollere huid en gaat huidveroudering tegen. Q10 vermindert daarbij ook nog eens de rimpels in het gezicht. Het maakt de huid zachter en vermindert de hoeveelheid kleine rimpeltjes. De antioxidanten in Picture Perfect zorgen er bovendien voor dat jouw huid beschermd is tegen vrije radicalen die schade kunnen aanrichten.

Lycopeen is zo’n krachtig antioxidant. Lycopeen keert het verouderingsproces van je huid om. Het stimuleert in de huid de aanmaak van het eiwit pro-collageen, waardoor de huid meer structuur krijgt en sterker wordt. Picture Perfect biedt het hele plaatje aan huidverzorging. Je huid heeft nog nooit zo fijn gevoeld!

Ingredienten:
Vitamine A:      Deze vitamine is belangrijk voor de gezondheid van je huid, je tandvlees en haar. Ook ondersteunt vitamine A het immuunsysteem en je gezichtsvermogen.
Vitamine B2:    Draagt bij tot de instandhouding van normale rode bloedcellen en helpt energie vrij te maken uit voeding en heeft daarom een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid. Vitamine B2 draagt bij tot het behoud van een goed ijzergehalte in het bloed en is van belang voor het gezichtsvermogen en het zenuwstelsel.
Vitamine B3:    Levert een bijdrage in het gezond houden van de huid en is goed voor de slijmvliezen. Het zorgt mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Ook activeert het de natuurlijke energie in het lichaam en helpt het de vermoeidheid te verminderen.
Vitamine C:      Een antioxidant die helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Draagt bij aan de vorming van collageen, dit is van belang voor de conditie van je huid, het behoud van sterke botten en tanden. Vitamine C ondersteunt het zenuwstelsel en draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie en het geheugen. Ook activeert het de natuurlijke energie in je lichaam en helpt het bij vermoeidheid. Het ondersteunt de afweer van het lichaam en bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning.
Vitamine E:      Dit is een antioxidant en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
Jodium:           Dit mineraal activeert de natuurlijke energie in je lichaam en is belangrijk voor de huid. Het is essentieel voor de productie van schildklierhormonen, deze zijn belangrijk voor ons zenuwstelsel en onze stofwisseling. Ook is het goed voor het geheugen en de concentratie.
Koper:             Ondersteunt een normale pigmentatie van de huid en het haar. Het helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Koper is goed voor het bindweefsel in de huid en is van belang voor het zenuwstelsel.
Zink:                Dit mineraal is belangrijk voor je haar, huid en nagels, sterke botten en voor het gezichtsvermogen. Het is een antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem. Zink is ook goed voor het geheugen en voor evenwichtigheid in stresssituaties.
Collageen:       Collageen zorgt ervoor dat de huid elastisch blijft. Dit zorgt voor een stralendere en vollere huid en gaat dus huidveroudering tegen. Collageen helpt niet alleen de huid, ook voor spieren is het zeer belangrijk. Het bevat glycerine, wat de spieren voorziet van voldoende voeding.
Hyaluronzuur:  Zorgt dat de huid meer vocht kan vasthouden en daardoor minder verslapt. Daarnaast helpt het de huid barrière te versterken en helpt het bij bescherming tegen schadelijke stoffen van buitenaf.
Co enzym Q10: Werkt als antioxidant ter bescherming van onze weefsels en cellen. Het helpt het ondersteunen van een gezonde bloeddruk en helpt bij vermoeide spieren.
Lycopeen:       Helpt de huid te beschermen tegen zonlicht.* Antioxidantwerking ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.*
Alfa liponzuur: Antioxidant ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.* Het speelt een rol in de energiestofwisseling in ons lichaam en draagt bij aan de leverstofwisseling.*
Groene Thee Extract: Voor het behoud van sterke botten en bescherming tegen huidveroudering.* Groene thee helpt bij een goede darmfunctie en ondersteunt een gezonde spijsvertering.* Het is rustgevend en helpt bij een goede nachtrust.* Het ondersteunt het oog bij veroudering (als antioxidant) en is ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.*
Amerikaanse Toverhazelaar: Helpt het verouderingsproces van de huid te vertragen en fijne lijntjes te verminderen dankzij de antioxidanten van deze plant.*
Pijnboom extract: Antioxidant ter ondersteuning van gezonde cellen en weefsels.*


*bewijs voor deze gezondheidseffecten wordt nog beoordeeld door de Europese Commissie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.