Vitaia Silky Hair Affair Vitaia Silky Hair Affair Vitaia Silky Hair Affair
Vitaia Silky Hair Affair Vitaia Silky Hair Affair Vitaia Silky Hair Affair
Vitaia Silky Hair Affair
0 Reviews | Review toevoegen
‘Silky Hair Affair’ is het beste supplement voor je haar met de perfecte dosering werkzame ingrediënten. Zonder voldoende vitamines en mineralen in je lichaam kunnen je lokken er saai en breekbaar uit

EAN

6017430824858

€ 30,00
€ 24,00
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Silky Hair Affair
Hoe werkt het:
‘Silky Hair Affair’ is het beste supplement voor je haar met de perfecte dosering werkzame ingrediënten. Zonder voldoende vitamines en mineralen in je lichaam kunnen je lokken er saai en breekbaar uitzien en kun je zelfs last hebben van haarverlies. Naast Biotine zitten er nog meer belangrijke ingrediënten in ‘Silky Hair Affair’. Eén daarvan is MSM.

MSM helpt jouw lichaam om collageen en keratine te produceren. Beiden zijn essentieel voor het behoud van gezonde lokken. MSM wordt het 'schoonheidsmineraal' genoemd omdat het binnen twee weken de dikte van je haar verhoogt. Keratine is bij velen al bekend, het is een structuur eiwit wat zorgt voor gezonde en sterke nagels, een mooie huid en sterk haar. Een ander belangrijk ingrediënt is PABA; een vitamine-achtige stof die de gezondheid van huid, haren en nagels ondersteunt.

Wees lief voor jouw lokken met ‘Silky Hair Affair’!

Ingrediënten:
Vitamine A:     Deze vitamine is belangrijk voor de gezondheid van je huid, je tandvlees en haar. Ook ondersteunt vitamine A het immuunsysteem en je gezichtsvermogen.
Vitamine B1:   Activeert de natuurlijke energie in het lichaam en is goed voor het hart. Vitamine B1 draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het geheugen en de concentratie. Het ondersteunt het zenuwstelsel.
Vitamine B2:   Draagt bij tot de instandhouding van normale rode bloedcellen en helpt energie vrij te maken uit voeding en heeft daarom een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid. Vitamine B2 draagt bij tot het behoud van een goed ijzergehalte in het bloed en is van belang voor het gezichtsvermogen en het zenuwstelsel.
Vitamine B3:   Levert een bijdrage in het gezond houden van de huid en is goed voor de slijmvliezen. Het zorgt mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Ook activeert het de natuurlijke energie in het lichaam en helpt het de vermoeidheid te verminderen.
Vitamine B5:   Helpt energie vrij te maken uit voeding en ondersteunt mentale prestaties in spannende tijden. Het helpt bij vermoeidheid en speelt een rol in de vorming en het metabolisme van steroidhormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters.
Vitamine B6:   Draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen en ondersteunt een goede weerstand. Het helpt om vermoeidheid te verminderen en ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel. Ook draagt het bij tot een normale psychologische functie. Hieronder vallen onder andere geheugen, leervermogen en geestelijke energie. Vitamine B6 reguleert mede de activiteit van hormonen in het lichaam.
Biotine:           Biotine (vitamine B8) is belangrijk voor je huid en houdt je haren sterk. Ook is het goed voor de slijmvliezen in je lichaam. Het draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Het activeert de natuurlijke energie in je lichaam en speelt een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen. Het is daarnaast gunstig voor een goede geestelijke balans.
Foliumzuur:     Foliumzuur (vitamine B11) ondersteunt het immuunsysteem en heeft een rol bij de productie en afbraak van homocysteïne in het lichaam. Het draagt bij aan de normale celdeling en ondersteunt de aanmaak van rode en witte bloedcellen. Het kan het gebrek aan energie helpen verminderen en speelt een rol in de opbouw van aminozuren.
Vitamine C:     Een antioxidant die helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Draagt bij aan de vorming van collageen, dit is van belang voor de conditie van je huid, het behoud van sterke botten en tanden. Vitamine C ondersteunt het zenuwstelsel en draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie en het geheugen. Ook activeert het de natuurlijke energie in je lichaam en helpt het bij vermoeidheid. Het ondersteunt de afweer van het lichaam en bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning.
Zink:                Dit mineraal is belangrijk voor je haar, huid en nagels, sterke botten en voor het gezichtsvermogen. Het is een antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem. Zink is ook goed voor het geheugen en voor evenwichtigheid in stresssituaties.
Koper:             Ondersteunt een normale pigmentatie van de huid en het haar. Het helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Koper is goed voor het bindweefsel in de huid en is van belang voor het zenuwstelsel.
Seleen:            Seleen is een essentieel sporenelement dat belangrijk is voor veel lichaamsprocessen, waaronder cognitieve functies, een gezond immuunsysteem en vruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen. Het mineraal draagt ​​bij aan het metabolisme van het schildklierhormoon en de DNA-synthese, en het helpt beschermen tegen oxidatieve schade en infecties. Selenium is aanwezig in menselijk weefsel, meestal in de skeletspier
Ijzer:                IJzer is een mineraal met verschillende belangrijke functies in ons lichaam. Het ondersteunt de aanmaak van rode bloedcellen en hemoglobine en speelt een belangrijke rol bij het zuurstoftransport in je lichaam. Ijzer ondersteunt het energieniveau in je lichaam en helpt bij vermoeidheid. Het draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels en ondersteunt het immuunsysteem.
MSM:              MSM, methylsulfonylmethaan, is een bron van zwavel. Zwavelhoudende stoffen bieden mogelijk stevigheid en bescherming aan hardere delen van het lichaam, zoals gewrichten, bindweefsel, huid, haren en nagels.*
PABA:             PABA is een vitamine achtige stof die de gezondheid van huid, haren en nagels ondersteunt. Het helpt bij het behouden van de normale haarkleur.* Ook heeft PABA een ondersteunende rol bij de aanmaak van rode bloedcellen.*
Keratine:       Keratine is een structuur eiwit wat zorgt voor gezonde, sterke nagels, een mooie huid en sterk haar.*
Fo-Ti:             Het is een tonicum voor het zenuwstelsel, de lever, de nieren, het bloed en de bloedvaten.* Het helpt bloedstolsels voorkomen, verlaagt de bloeddruk en verstevigt de bloedvaten.* Fo-Ti ontspant en verbetert het geheugen. Het wordt gezien als een verjongingstonicum dat de potentie en de vruchtbaarheid verhoogt en goed is voor de spijsvertering.*
Zaagpalm:      Zaagpalm (Serenoa repens) wordt ook wel de Amerikaanse dwergpalmboom genoemd. Het is goed voor de haargroei en urinewegen.* Tevens is het goed voor de vruchtbaarheid.*
Pompoenzaad: Antioxidant wat helpt je lichaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf.*

*bewijs voor deze gezondheidseffecten wordt nog beoordeeld door de Europese Commissie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.