Vitaia Smashing Showtime Vitaia Smashing Showtime Vitaia Smashing Showtime
Vitaia Smashing Showtime Vitaia Smashing Showtime Vitaia Smashing Showtime
Vitaia Smashing Showtime
0 Reviews | Review toevoegen
Niet alleen jouw zijdezachte huid, ook jouw intens glanzende haar met een flinke dosis volume steelt de show! ‘Smashing Showtime’ voedt jouw haar van binnenuit, want vanaf de haarwortel zorgt het voor

EAN

6017429260223

€ 20,00
€ 16,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Smashing Showtime:

Hoe werkt het:
Niet alleen jouw zijdezachte huid, ook jouw intens glanzende haar met een flinke dosis volume steelt de show! ‘Smashing Showtime’ voedt jouw haar van binnenuit, want vanaf de haarwortel zorgt het voor gezond en sterk haar. Zwarte bessenzaadolie zorgt er tevens voor dat jij weerstand opbouwt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zo bevat zwarte bessenzaadolie gamma-linoleenzuur (GLA).

Onderzoeken tonen aan dat GLA het immuunsysteem kan verbeteren. De ontstekingsremmende en anti-verouderende effecten in de natuurlijke olie worden vaak gebruikt om huidproblemen, (zoals roodheid en dermatitis) te verbeteren.
Jouw huid en haar worden sterker, zodat je straalt als nooit tevoren!


Op de PDP:

Smashing Showtime

Ingredienten:
Zwarte bessenzaadolie:
In zwarte bessen zitten gezonden vitaminen en mineralen. De bes bevat de vitaminen B1, B2, B5, B6 C en E. Hij zit door zijn vitamine C en E-gehalte al boordevol met antioxidanten. Deze herstellen beschadigde ouder wordende huid en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Tevens voeden deze vitamines het haar van binnenuit.
Er zitten de mineralen calciummagnesiumkaliumfosfor en ijzer in. Er zitten veel polyfenolen en andere fytonutriënten in zwarte bessen. Zo zit het vol met de anthocyaninen chrysanthemine, antirrhinine tulipanine en myrtilline.
Het essentiële vetzuur Alfa-linoleenzuur zit ook in de zwarte bes. Dit is een vetzuur wat voorkomt in sommige plantaardige oliën. Het is een omega 3 vetzuur wat in het lichaam onmisbaar is voor de ogen, hersenen, het gehoor en het hart. Ook zit er gamma-linoleenzuur in de zaadjes van het zwarte besje. Deze stof werkt vaatverwijdend, tromboseremmend en bloeddrukverlagend. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.