Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer

Babor producten

Babor beauty verzorging maakt elke vrouw nóg mooier, iets dat het zelfvertrouwen laat groeien. De producten vinden hun oorsprong in de eigen laboratoria en gelden als precisieformules. Het geprezen merk gaat voor de allerhoogste standaard als het gaat om werk- en verdraagzaamheid en de veelzijdige producten komen tot stand met medewerking van universiteiten en instellingen en levert maatwerk voor elke huid. Babor producten staan voor producten die tegemoet komen aan de specifiek wensen van elke, verschillende huid en Babor producten in de vorm van onder meer Babor creme bieden altijd de beste dosis voeding. Babor creme gebruiken is de beste denkbare crème gebruiken en bied gegarandeerd het gewenste effect. 


Cleansing-CP
Cleansing CP
Anti-Age-Sun-Care
Anti-Age Sun Care
Ampoule-Concentrates-FP
Ampoule Concentrates..
Essential-Care
Essential Care
Skinovage
Skinovage
HSR-Lifting
HSR Lifting
Reversive
Reversive
Seacreation
Seacreation
Doctor-Babor
Doctor Babor
Babor-Age-ID-Make-Up
Babor Age-ID Make-Up
Babor-Men
Babor Men
Babor-Spa
Babor Spa
Babor-Apparatuur
Babor Apparatuur

Babor Cleansing CP

Wie zuinig op de huid is en de huid ook echt koestert, die onderkent de noodzaak van reiniging. Noodzakelijk, want gedurende een dag wordt de huid een verzamelplaats van stofdeeltjes en andere stofjes die in de lucht zweven. In die wetenschap is het uitermate belangrijk dat de huid elke dag opnieuw ontdaan wordt van deze stofdeeltjes en weer heerlijk, vrij kan ademen. De producten uit de Cleansing CP lijn laten uw huid elke dag opnieuw schoon aanvoelen. Het milde karakter van de verfrissende producten is opvallend, zoals de producten volledig afgestemd kunnen worden op uw type huid. Reinigen met de cleansing CP producten is reinigen op de enige juiste wijze.

Ampoule Concentrates

Dat is waar de producten in de Ampoule Concentrates lijn voor staan. Voor de huid die echt een oppepper nodig heeft is dit de best denkbare lijn om voor die zo noodzakelijke oppepper te zorgen. De krachtige en geconcentreerde werkstofconcentraten zitten boordevol verzorgden stoffen. De geconcentreerdheid maakt het logisch dat de glazen flesjes met slechts twee milliliter gevuld zijn. Minder is in dit geval meer, want met geen enkel ander product is de huid zo effectief te voeden. Bovendien neemt u de zeer compacte flesjes met Ampoule Concentrates eenvoudig (en overal) mee naar toe. 

Babor Essential Care 

Wie de huid op een goede manier wil verzorgen, start bij de basis. En die basis is niets anders dan het kiezen voor de juiste producten. De Essential Care lijn biedt bijzonder intensieve voeding en biedt de huid daarnaast ook alle noodzakelijke voedingsmiddelen. De huid wordt gedurende een etmaal door de actieve stoffen gehydrateerd, gevoed en ook gekalmeerd. Dat de producten uit deze lijn verschillende kwaliteiten in huis hebben, is om alle mogelijke huidtypes van dienst te kunnen zijn. En zo is met de Essential Care de basis gelegd voor een goede huidverzorging, of u nou over een vettige, onzuivere of juist gevoelige huid beschikt.

Babor Skinovage 

Skinovage is een huidverzorgingssysteem dat volledig is afgestemd op de huidbehoeften. De lijn bestaat uit diverse producten die in staat zijn allerhande huidproblemen op te lossen en te voorkomen. Met deze producten kunt u reinigen, verzorgen en hydrateren op de goede manier en met het best denkbare en gewenste effect.

Babor HSR Lifting 

Ouder worden betekent – door met name het afnemen van de elasticiteit van de huid- dat er steeds meer rimpels en fijne lijntjes in uw gezicht zichtbaar worden. Er ontstaan bovendien plooitjes vanwege het zakken van de huid. Ook een ouder wordende huid verdient de beste denkbare verzorging. De HSR Lifting lijn gaat graag de strijd met de fijne lijntjes aan. Als geen ander is deze lijn in staat de ouderdomsproblemen te voorkomen en zelfs te verhelpen. Met HSR Lifting gaat u de strijd aan met verlies aan elasticiteit, de vertraging van celvernieuwing en de stugger aanvoelden huid. En die strijd gaat u winnen.

Babor Reversive 

Over ouder worden gesproken; vaak voelt uw huid naarmate het verstrijken der jaren dunner en ook slapper aan en ook dat is weer een oorzaak van het verschijnen van de eerste fijne lijntjes en rimpels. En wie denkt dat als er eenmaal sprake is van rimpels er geen weg meer terug is, die heeft het goed mis. Met Reversive is huidveroudering terug te draaien, ook al zijn de eerste rimpels al aanwezig. Alle producten uit deze lijn beschikken over het Re-Youth complex, in staat om de zichtbare tekenen dat u ouder wordt te reduceren. Bovendien wordt uw huid van voeding voorzien. Een win-win situatie dus.

Babor SeaCreation 

De SeaCreation bestaat uit de meest krachtige mineralen en planten uit de zee, die bewezen goed zijn voor de huid. Het beste uit de zee staat voor het op diepe wijze voeden van de huid. Middels de Sea-telligent Complex worden de huidfuncties als nooit eerder gestimuleerd en ondertussen wordt bovendien de huidveroudering tegengegaan én worden de bekende ouderdomsverschijnselen (veel) minder waarneembaar. De producten uit deze lijn zijn dus perfect als u de strijd met rimpels en fijne lijntjes aan wilt gaan. 

Doctor Babor

In bepaalde gevallen volstaat een goede dagcrème net niet. Is dat het geval, doe dan een beroep op de producten uit de Doctor-lijn. Het gaat hier om speciaal samengestelde lijnen die zorgdragen voor een optimale huidverzorging. Wie weet wat precies het probleem aan de huid is, die vindt altijd de juiste crème, reiniger, maskers of serums. Deze producten maken de huid weer een stuk gezonder en laat elke huid weer stralen. 

Babor Age-ID Make-Up 

Iedereen streeft naar een stralende teint, een elegante oogpopslag en zeker lippen die mooi gekleurd zijn. Door gebruik te maken van de goede make-up kunnen sterke kanten geaccentueerd worden. Wie mooier, eleganter en met meer zelfvertrouwen door het leven wil gaan, die kiest voor producten uit de Age-ID Make-Up; een make-up vol met verzorgende ingrediënten die zorgt voor een uitstekende voeding van de huid. 

Babor Men 

Elke huid is uniek, zeker ook die van de man. Een mannenhuid vraag speciale producten. Babor heeft een lijn die totaal is aangepast aan de huid van de man. Ze laten de mannenhuid veel beter presteren, kalmeren en voeden. Op deze wijze is de mannenhuid veel betere beschermd tegen schadelijke stoffen uit de omgeving. Bovendien is door gebruik te maken van producten uit deze lijn sprake van een gezonde, egale en frisse huid.

Babor SPA 

Bijzonder is de Babor Spa lijn met luxueuze en verzorgende producten met een weldadige geur, overweldigende texturen en stoffen afkomstig uit plantaardige stamcel-extracten. De werkstoffen kennen een optimale werking en die bieden een overheerlijk lichaamsgevoel terwijl ook de anti-aging performance perfect is. De producten gebruiken is de huid verwennen en geldt als een heuse spa-belevenis voor zeker lichaam, maar ook voor ziel en geest. Oorzaak? De ongeëvenaarde geurbelevenissen.


 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01

 

 
 
 
Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.