Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer

AMPOULE CONCENTRATES FP

Kan uw huid wel een echte oppepper gebruiken? Dan is er geen enkele lijn zo goed voor uw huid als Ampoule Concentrates FP. Deze Babor producten staan namelijk bekend om hun kracht. Het zijn sterk geconcentreerde werkstofconcentraten die boordevol verzorgende stoffen zitten. De glazen flesjes zijn gevuld met slechts 2 milliliter product, maar dat wil niets zeggen over hun verzorgingskracht. Babor wil er met deze lijn namelijk voor zorgen dat u uw huid zo snel en effectief mogelijk kunt voeden. Dankzij hun compacte formaat zijn de Ampoule Concentrates ook ontzettend handig om mee te nemen.  
Geen producten aanwezig

Krachtige verzorging voor de droge huid

Ontdekt u droge schilfertjes op uw huid of merkt u dat de huid minder soepel aanvoelt? Dan kan dit wijzen op een te droge huid. Er zijn verschillende Ampoule Concentrates verkrijgbaar die dit probleem kunnen verhelpen. Zo bevat het Hydra Plus concentraat hyaluronzuur, een stof die ontzettend goed is in het aantrekken van vocht. Het Perfect Glow concentraat is juist geschikt wanneer u uw huid een natuurlijke glans wil geven. Enerzijds voeden de actieve stoffen in dit product uw huid, anderzijds zorgen de reflecterende deeltjes ervoor dat u moeiteloos straalt. Daarnaast is er ook nog de Algae Vitalizer, wat natuurlijke plankton-algen-extracten bevat die de huid intensief hydrateren en vitaliseren.

Herstel de beschadigde huid met Babor producten

In de Ampoule Concentrates lijn vindt u ook verschillende effectieve producten die de beschadigde huid kunnen herstellen. Denk bijvoorbeeld aan een huid die is verbrand of die dagelijks wordt blootgesteld aan vervuilde lucht. Zo heeft het merk een speciaal After Sun concentraat met rozemarijnextract. Hierdoor wordt het herstellende vermogen van de huid gestimuleerd. Het Oxygen Plus concentraat zorgt er juist voor dat de huid minder vervuilende stoffen uit de lucht opneemt, wat huidveroudering tegengaat. Om uw huid een extra boost te geven, kunt u het Active Night serum uitproberen. Dit product bevat salix nigra bark en alg-extracten die ervoor zorgen dat de huid zichzelf optimaal kan herstellen gedurende de nacht.

Lift & Firm concentraten voor een stevigere huid

Het verslappen van de huid is een veel voorkomend probleem wanneer u ouder wordt. Gelukkig heeft Babor een oplossing voor dit probleem gevonden. De Lift & Firm producten van de Ampoule Concentrates lijn kunnen ervoor zorgen dat uw huid weer jong en stevig aanvoelt. Zo is er de Collagen Booster, een product dat ervoor zorgt dat de hoeveelheid collageen in uw huid wordt hersteld. Dit stofje is verantwoordelijk voor de stevigheid van uw huid. Het Lift Express concentraat biedt juist hulp wanneer u rimpels en fijne lijntjes heeft. Het micro-roodwierextract zorgt er namelijk voor dat uw rimpels optisch verminderen. Voor strakkere gezichtscontouren is er het 3D firming concentraat. Deze Babor creme bevat silicium, extracten uit de vliesbesbloesem en gele papaver. Al deze stoffen werken samen om de elasticiteit van uw huid te verbeteren, waardoor problemen zoals een dubbele kin worden verminderd.


 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01

 

 
 
 
Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.