Carita Haute Beauté Corps

Bij goede huidverzorging denken de meeste mensen aan crèmes, scrubs en serums voor het gezicht. Dat is ook niet gek, want de huid van uw gezicht heeft veel te verduren. Toch is het belangrijk om ook de rest van uw lichaam niet te vergeten. Ook deze huid heeft speciale verzorging nodig en kan op den duur beschadigen, geïrriteerd raken of ouderdomsverschijnselen tonen. Al deze problemen zijn op te lossen met behulp van goede verzorgingsproducten. Speciaal voor de huid van uw lichaam is de Carita Haute Beauté Corps lijn ontwikkeld. Deze producten van Carita bevatten alle waardevolle ingrediënten die uw huid nodig heeft. Waar verzorgingsproducten voor uw gezicht vooral licht en verfijnd zijn, heeft de rest van uw lichaam juist behoefte aan krachtige producten die voor een intense voeding zorgen. De producten van Carita Haute Beauté Corps kunt u voor allerlei verschillende doeleinden gebruiken. De lijn is wel speciaal ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar een strakke, gedefinieerde en egale huid.
Bezig met laden...
25%
visibility
shopping_cart

Carita Serum Expert Reducteur Contours

Is voor alle huidtypen. Anti-Cellulite en afslankend concentraat.

78,00

58,50

25%
visibility
shopping_cart

Carita Creme Revelatrice Fermete

Is voor alle huidtypen. Een liftende, vormgevende lichaamscreme.

120,50

90,38

Lift en verstevig uw huid

Wanneer uw huid veroudert, zult u merken dat deze langzaam maar zeker minder stevig aan zal voelen. Dat komt door het gebrek aan collageen in de huid. Dit stofje wordt minder aangemaakt naarmate u ouder wordt. Gelukkig kunt u dit gebrek aan stevigheid gemakkelijk en efficiënt aanpakken met behulp van Carita Haute Beauté Corps producten. Zo is er de Creme Revelatrice Fermete. Deze crème bevat voedende ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid zijn stevigheid niet verliest. Dit wordt bereikt met behulp van haver en extracten van de lotus en vernonia. Deze ingrediënten bevatten allemaal krachtige stoffen die de huid ondersteunen, maar zijn tegelijkertijd ook ontzettend mild. Hierdoor is het geen enkel probleem om uw lichaam dagelijks te verwennen met dit heerlijke product van Carita Haute Beauté Corps. Na regelmatig gebruik zult u merken dat de natuurlijke vormen van uw lichaam geaccentueerd worden. De huid voelt en oogt weer strakker, waardoor u zich weer een stuk jonger kunt voelen wanneer u in de spiegel kijkt.

Bestrijd cellulite en overtollig vet

Sommige gebieden van uw lichaam zijn erg gevoelig voor cellulite en de ophoping van vet. Vooral in het gebied rondom uw heupen, dijen en buik komen deze problemen veel voor. Wanneer u daar iets aan wilt doen, heeft u eigenlijk alleen maar goede producten nodig die de huid egaliseren, strakker maken en die vetcellen subtiel afbreken. In de Carita Haute Beauté Corps lijn vindt u het Serum Expert Reducteur Contours. Dit serum is speciaal ontwikkeld om cellulite gericht aan te pakken. Dit komt doordat er cafeïne aan het product is toegevoegd. Deze stof is goed in het afbreken van opgehoopte vetcellen. Het zijn juist deze ophopingen die voor het ongelijke uiterlijk van cellulite zorgen. Door het Serum Expert Reducteur Contours regelmatig te gebruiken, zorgt u er dus voor dat uw lichaam egaler en strakker oogt. Dankzij deze aanpak van vetcellen, zult u ook merken dat uw natuurlijke vormen beter tot hun recht komen. Het serum bevat uiteraard ook andere waardevolle ingrediënten die ervoor zorgen dat uw huid goed gevoed wordt. Zo voelt uw lichaam zacht, gehydrateerd en verzorgd aan. Het voordeel van een serum is bovendien dat het een ontzettend licht product is. Dankzij de dunne textuur kan het product moeiteloos worden opgenomen door uw huid, waardoor u alleen maar sneller resultaat zult zien.


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.