Carita Ideal Controle

De huid wordt iedere dag blootgesteld aan allemaal (schadelijke) invloeden en factoren van buitenaf. Denk aan zonlicht, droge lucht, wind en viezigheid. Ook vanuit de interne basis kunnen bepaalde factoren een grote invloed hebben op de huid. Voorbeelden hiervan zijn stress, ongezond eten, te lage inname van vocht et cetera. Een correcte verzorging van de huid is daarom zeer belangrijk. De productlijn van Carita Ideal Controle kan hierbij een uitkomst bieden. Deze productlijn heeft diverse verzorgingsproducten. De productlijn bestaat uit een Carita Ideal Controle Sérum Poudré, een Carita Ideal Controle Emulsion Poudré en een Carita Ideal Controle Masque Poudré.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Carita Le Serum Controle

Dit serum pakt alle problemen aan waar een huid met een verstoorde talgbalans mee te maken heeft en werkt preventief tegen de veroudering.

71,00

visibility
shopping_cart

Carita Le Masque Purete

44,00

Carita Ideal Controle Sérum Poudré 

Het serum van de productlijn is ontwikkeld om de huidstructuur te verfijnen. Het draagt daarnaast bij aan de vernieuwing van de huidcellen. Dit heeft als gevolg dat onregelmatigheden worden verminderd. Door een betere verzorging van de huid zal de huid een frisse teint ontwikkelen. Het serum heeft een matterende, hydraterende en talgregulerende werking. Het product is zeer geschikt voor een huid met een verstoorde talgbalans. Door het helende effect van de huid worden ouderdomsklachten verminderd en ziet de huid er na korte tijd fris en jong uit.

Carita Ideal Controle Emulsion Poudré 

De dag- en nachtcrème is ontwikkeld om de huid in balans te houden gedurende de dag. Het evenwicht tussen matheid en hydratatie is lastig te reguleren. Met de crème wordt deze balans van talgafscheiding sneller bereikt. Doordat de crème de poriën samentrekt, ontstaat er een verfijnde huidstructuur. Dit draagt bij aan een vermindering van het verouderingsproces. Het product dient aangebracht te worden in de ochtend en avond op een gereinigde huid.

Carita Ideal Controle Masque Poudré 

Voor de optimale reiniging van de huid kan het gezichtsmasker uit deze productlijn niet ontbreken. Het masker heeft een diepe, reinigende werking. De huid wordt volledig gezuiverd met als gevolg een zachte en gezonde huid. De talgafscheiding wordt in balans gebracht door dit masker. Ook eventuele kleine ontstekingen en onzuiverheden van de huid zullen worden verholpen met het gezichtsmasker. Rode plekjes worden gekalmeerd en uiteindelijk zal de gehele huid stralen en weer in balans zijn. Het masker dient 1 à 2 keer per week gebruikt te worden voor een optimaal resultaat. Het is een poedersubstantie wat aangemaakt dient te worden met water. Vervolgens kan het masker op de huid worden gesmeerd. Het moet voor een goede werking 10 à 15 minuten intrekken en met zachte cirkelbewegingen van de huid verwijderd worden.

Combinatie van de producten 

Om zeker te zijn van de goede werking van de producten is het advies om alle drie de producten te gebruiken. De producten zijn op elkaar afgestemd en zullen een perfecte balans creëren tussen de talgafscheiding van de huid. Het resultaat is al na korte tijd zichtbaar.


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.