Carita ideal douceur

Een gevoelige huid kan vaak wel wat extra aandacht en verzorging gebruiken. Want naast dat de verschijnselen van een gevoelige huid er voor kunnen zorgen dat je huid er minder mooi en egaal uitziet, brengt een gevoelige huid ook andere ongemakken met zich mee. Zo kunnen de jeuk, het trekkerige gevoel en de rode of schrale plekken behoorlijk vervelend zijn. Het is daarom belangrijk om het evenwicht van je huid te herstellen met behulp van milde en natuurlijke gezichtsverzorging. Een goed voorbeeld daarvan is de gezichtsverzorging van Carita. De Carita ideal douceur productlijn is volledig ontworpen om jouw gevoelige huid weer in balans te brengen, en te helpen om de vervelende symptomen van de gevoelige huid te verminderen.

Bezig met laden...
25%
visibility
shopping_cart

Carita Le Serum Sensidote

Ideaal voor de zeer gevoelige huid. Werkt preventief op nieuwe gevoeligheden en werkt preventief tegen de veroudering.

80,50

60,38

25%
visibility
shopping_cart

Carita La Creme Sensidote

Preventieve anti-verouderende verzorging voor de gevoelige huid

105,50

79,13

Welke producten vind je in de Carita ideal douceur productlijn?

In de Carita ideal douceur productlijn vind je alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging van je gevoelige huid. Zo ontdek je in het assortiment onder andere een milde reinigingsmelk, een versterkende crème (die zowel geschikt is voor ’s ochtends als voor ’s avonds) en een kalmerende serum. Daarnaast vind je in het assortiment ook een masker, die speciaal bedoeld is als spoedbehandeling. Op het moment dat je erg veel last hebt van symptomen die bij een gevoelige huid horen, zoals bijvoorbeeld uitslag, kun je het masker aanbrengen. Het masker zal meteen verlichting brengen. Mocht je huid extreem gevoelig zijn, dan kun je er ook voor kiezen om het masker een hele nacht in te laten trekken. Het masker zal je huid snel en effectief laten opknappen, wat ideaal is als je gevoelige huid bijvoorbeeld extra sterk reageert op bepaalde (psychische) prikkels zoals stress.

Wat maakt de Carita ideal douceur productlijn zo speciaal?

Alle producten uit de Carita ideal douceur productlijn zijn mild en gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals pepermuntextract en katoencellen. De producten werken extra goed als je ze in combinatie met elkaar gebruikt, en zullen de gevoelige huid absoluut niet irriteren. De productlijn is gericht op het herstellen, verbeteren, beschermen, reinigen, verzachten, hydrateren en versterken van je huid. Daarnaast helpt de Carita ideal douceur productlijn ook nog eens om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Door gebruik te maken van de reinigingsmelk, crème en serum (en het masker in noodgevallen!) weet je dus zeker dat jij je huid de beste aandacht en verzorging geeft. Na enkele weken zul je zelf ook het verschil opmerken, en voelen dat je huid een stuk meer in evenwicht is gebracht.

Wat kun je verder doen aan een gevoelige huid?

Naast het gebruiken van een milde en natuurlijke gezichtsverzorging, is het belangrijk om ook voor natuurlijke make-up producten te kiezen. Make-up kan de huid namelijk ook behoorlijk irriteren, en de symptomen van je gevoelige huid verergeren. Daarnaast is het voor een mooie huid belangrijk om een gezond en gevarieerd eetpatroon aan te houden. Ook het drinken van voldoende water helpt bij het zuiveren van je lichaam en huid. Tot slot kan een gevoelige huid ontstaan door bepaalde oorzaken zoals het gebruik van medicijnen of een allergie. Helpt het gebruik van gezichtsverzorging voor de gevoelige huid, zoals Carita ideal douceur, niet en blijft je huid extreem gevoelig? Neem dan eens contact op met een arts of schoonheidsspecialist voor persoonlijk advies.


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.