Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer

Carita Ideal Hydratation

Uw huid heeft voldoende vocht nodig om goed te kunnen functioneren. Des te droger uw huid is, des te meer last u zult krijgen van veel voorkomende problemen zoals rimpels en fijne lijntjes, een doffe look of een ruw gevoel aan de huid. Verschillende externe factoren kunnen ervoor zorgen dat uw huid langzaam maar zeker uitdroogt. De zon, extreme droogte en kou spelen allemaal een rol. Hier kunt u vaak niks aan doen, maar door de juiste producten te gebruiken, houdt u het vochtniveau in uw huid op peil. Dit kunt u bereiken met behulp van de Carita Ideal Hydratation lijn. De producten in deze lijn bevatten allemaal water uit Polynesische lagunes. Dit water is rijk aan krachtige vitaminen en mineralen die uw huid niet alleen hydrateren, maar ook nog eens intens voeden. Dankzij de veelzijdigheid van de lijn is er altijd wel een product te vinden dat bij u past. 


 


Bezig met laden...

Uw huid reinigen

Het is belangrijk om uw huid dagelijks te reinigen. Niet alleen make-up zorgt ervoor dat uw huid vervuild raakt, want ook vervuilde stofdeeltjes uit de lucht kunnen uw huid aantasten. Dankzij de Carita Ideal Hydratation lijn kunt u uw huid altijd op een milde manier reinigen, zonder de huid uit te drogen. Verwijder uw make-up bijvoorbeeld met het Lagoon Water. Dit lichte product is in staat om uw huid te reinigen, terwijl uw huid ook wordt gehydrateerd. Dankzij toegevoegde vitamine B5 krijgt uw huid ook nog eens een boost, waardoor deze nog stralender zal ogen. Voor extra diepe reiniging is er de Lagoon Gelée. Deze reiniger heeft een geltextuur en bevat ook microparels. Hierdoor wordt uw huid ook op een milde manier gescrubt, waardoor kleine huidschilfertjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.

De beste hydratatie van Carita

Na het reinigen van uw huid is het tijd om voor een verzorgend product. Dankzij de Carita Ideal Hydratation producten wordt de natuurlijke balans van de huid hersteld, vooral dankzij de krachtige werkzame stoffen die uw huid extra vitaminen en mineralen geven. U kunt ervoor kiezen om uw huid te verwennen met de Lagoon Cream. Dit product bevat het noni berry extract: een stof die uw huid weer kan vitaliseren. Er is ook een nachtcrème verkrijgbaar: de Lagoon Cream Rich. Beide crèmes zorgen ervoor dat uw huid soepel, zacht en elastisch blijft. Wilt u zoveel mogelijk uit uw dagcrème halen? Breng dan eerst het Lagoon Serum aan. Het serum trekt snel in de huid en bevat een Hydrating Radiance Activator. Deze stof versterkt de natuurlijke vochtreserves in uw huid. Daarnaast mogen uw ogen ook niet vergeten worden. Deze kwetsbare huid verdient het om goed verzorgd en gehydrateerd te worden. De Lagoon Eye Contour is in staat om donkere kringen, rimpels en fijne lijntjes te voorkomen. Dit allemaal dankzij intense hydratatie van de huid.

Verwenmomenten voor de huid

Af en toe is het fijn om uzelf en uw huid te verwennen met een intensief verzorgend product. Daarom vindt u in de Carita Ideal Hydratation lijn het Lagoon Bath. Dit is een krachtig masker dat in staat is om uw huid helemaal gezond en fris aan te laten voelen. Zelfs de meest uitgedroogde huid voelt weer als nieuw dankzij dit product. Gebruik voor het aanbrengen van het masker wel eerst de Lagoon Scrub. Met deze scrub kunt u uw huid namelijk ontzettend diep reinigen. Toegevoegde aloë vera zorgt er tegelijkertijd voor dat uw huid niet geïrriteerd aan zal voelen. Nadat de huid gereinigd is, is deze veel beter in staat om de verzorgende ingrediënten van het masker op te nemen.


 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01

 

 
 
 
Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.