Carita Les Precis Booster

Soms kan uw huid wel een steuntje in de rug gebruiken. Een goede dagelijkse verzorging helpt daarbij, maar het kan zijn dat dit niet altijd genoeg is. Bij een droge, vermoeide of ouder wordende huid is het daarom fijn wanneer u af en toe krachtige producten kunt gebruiken waarmee u direct resultaat ziet. In dat geval is een Carita Les Precis Booster een goede keuze. Deze boosters zijn de perfecte aanvulling op uw dagelijkse huidverzorging. Ze bevatten waardevolle ingrediënten die er stuk voor stuk voor zorgen dat uw huid de beste verzorging krijgt. Er is een Carita Les Precis Booster te vinden voor ieder huidtype.
Bezig met laden...
25%
visibility

Carita Les Precis AHA (+) Bipeptide

56,50

42,38

25%
visibility

Carita Les Precis Hyaluronic Acid

56,50

42,38

25%
visibility

Carita Les Precis Marine Glycopolymer (+) Oligopeptides

56,50

42,38

Voor de vermoeide huid

Merkt u dat uw huid er futloos en dof uitziet? Dan kan het zijn dat u last heeft van een vermoeide huid. In dat geval heeft uw huid niet alle vitaminen en mineralen die hij nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Speciaal voor deze huidtypen is de Les Precis 10% vitamine C (+) Dipeptides booster ontwikkeld. Dit krachtige serum bevat vitamine C, wat het herstellend vermogen van de huid stimuleert. Daarnaast zijn er ook dipeptides aan het product toegevoegd. Deze houden het oxideren van de huid tegen en zorgen dus voor een frissere en jeugdigere uitstraling. Zelfs de meest vermoeide huid zal dus weer stralen na het gebruik van dit veelzijdige product.

Voor de oneffen huid

Voor veel mensen is een huid met oneffenheden bijna de norm. Vooral rondom de pubertijd maar ook daarna kunnen puistjes en mee-eters veel voorkomen. Dat is natuurlijk jammer, want u wilt uiteraard kunnen genieten van een prachtige egale huid. Gelukkig kunt u dit probleem effectief aanpakken met behulp van de Les Precis AHA (+) Bipeptide booster. Het product bevat alpha hydroxy acid: een stof die de huid op een effectieve manier kan reinigen en peelen. Dankzij deze intensieve reiniging, worden onderhuidse problemen gemakkelijk opgelost. Het resultaat is een huid die weer helemaal zacht en egaal aanvoelt. Het product is gewoon geschikt voor personen met een gevoelige huid. Ondanks dat deze Carita Les Precis Booster de huid grondig aanpakt, wordt deze niet geïrriteerd. 

Voor de droge huid

In de winter hebben ontzettend veel mensen last van een droge huid. Dat komt door het koude en droge weer. Sommigen merken dat ze zelfs in de zomer last hebben van een huid die ruw en stug aanvoelt. In dat geval is er sprake van een chronische droge huid. Het is in beide situaties ontzettend belangrijk om de juiste verzorgende producten te gebruiken. Om de vochtbalans in uw huid op peil te brengen, kan het geen kwaad om een Carita Les Precis Booster te gebruiken. De Les Precis Hyaluronic Acid booster is ideaal voor de droge huid. Het product bevat namelijk hyaluronzuur. Dit is een stofje dat van nature in uw huid voorkomt. De stof is ontzettend goed in het aantrekken en vasthouden van vocht. Dankzij de booster voelt uw huid dus gehydrateerd en zacht aan.

Voor de ouder wordende huid

Wanneer uw huid ouder wordt, kan deze zichzelf minder goed herstellen. Ook de elasticiteit en volheid van de huid nemen af. Dit komt doordat uw huid niet meer alle stofjes aan kan maken die zo ontzettend goed voor u zijn. Daarom kunt het beste gebruik maken van de Les Precis Marine Glycopolymer (+) Oligopeptides booster. Dit product stimuleert namelijk de natuurlijke aanmaak van collageen, waardoor de huid steviger aan gaat voelen. Daarnaast wordt de huid intens verzorgd, voor een mooi egaal en zacht eindresultaat. Dat maakt deze booster een ideaal anti-aging product.


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.