Carita Neomorphose - een algeheel vernieuwingsproces

Bij Qbeauty werken we graag met de kwalitatief hoogstaande producten van Carita Paris. Zo bieden we speciale Carita gezichtsbehandelingen aan, waarbij we gebruik maken van de producten, methodes en geavanceerde apparatuur die speciaal door Carita Paris ontwikkeld zijn. Tijdens deze behandelingen maakt u kennis met crèmes, lotions, serums, peelings en reinigingsproducten die ook in onze (web)winkel beschikbaar zijn.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Carita Le Serum Neomorphose

Anti-rimpel activator en uitstralingsbooserserum

95,50

visibility
shopping_cart

Carita La Creme Neomorphose

Een dag en nacht creme voor alle soorten rimpels.

124,00

visibility
shopping_cart

Carita La Creme Riche Neomorphose

Voor een droge tot zeer droge huid de Instant frisheid dagcreme

127,00

visibility
shopping_cart

Carita Soin Regard Combleur Fondamental

Een oogcreme voor de eerste tekenen van veroudering

79,50

visibility
shopping_cart

Carita Le Masque Gelee Peeling

Een zuiver en geconcentreerd exfolierend gelmasker.

84,00

Carita Neomorphose

Neomorphose is een samenstelling van de Latijnse woorden 'neo', wat nieuw betekent, en 'metamorphose', gedaanteverandering. De producten van de Carita Neomorphose-lijn hebben een intens voedende, herstellende en corrigerende uitwerking. Ideaal voor iedere vrouw die op zoek is naar verzorgings- en beautyproducten die écht werken, en al op de korte termijn zichtbaar resultaat bewerkstelligen. Carita Neomorphose beïnvloedt de huid op een voorheen ongekend diepteniveau - voor werkelijke vernieuwing en metamorfose! 

Hieronder lichten wij enkele Carita Neomorphose producten voor u uit.

Jeunesse - effectieve verjonging

Draagt u overdag make-up, dan kan de huid onder uw make-uplaag minder ademen. Daarom is het belangrijk om make-up 's avonds voor het slapengaan grondig te verwijderen, en de belasting van overdag te compenseren. Dat kan met de verjongende make-upverwijderaars van Carita Neomorphose. Uw huid wordt niet alleen gereinigd en diepgaand verzorgd, maar ondergaat - door de innovatieve moleculaire structuur van het product - een rijke revitalisering, die gedurende de hele nacht werkzaam blijft. Gebruikt u deze make-upverwijderaar dagelijks, dan kunt u zorgeloos zoveel make-up blijven dragen als u wilt, en zal uw huid zich op de langere termijn zichtbaar verjongen. 

Voor wie van de zachte, strelende structuur van mousse houdt, hebben wij Carita Huile en Mousse Nettoyante Jeunesse. Gebruikt u liever een vertrouwde, efficiënte lotionvorm, dan kunnen wij u Carita Lotion Perfection Jeunesse aanraden.

Resurfacant - voor een fundamentele revitalisering van het huidoppervlak

Bent u ontevreden over het oppervlak van uw huid, dan is Carita Neomorphose Resurfacant voor u het meest geschikt. Resurfacant-producten 'resetten' als het ware uw huidoppervlak. Dat doen ze door hun exfoliërende werking, waarbij oude huidcellen worden afgestoten, en de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Daarbij wordt in feite een proces nagebootst dat uw huid van nature zelf ook ondergaat. Toch verloopt het bij het ouder-worden trager en minder effectief. Daardoor kunnen pigmentvlekken, lijntjes, plooien, hangende kwabbetjes en een grauwe teint ontstaan. Met een Resurfacant Essence of Masque worden al deze ouderdomsverschijnselen weggewerkt volgens de modernste technologie die op dat gebied momenteel bekend is. 

Carita Resurfacant Fondamental Essence is een serum, waarvan u dagelijks enkele druppels op uw gezicht en hals aan kunt brengen, en zachtjes over het gehele oppervlakte uit kunt smeren. Gebruik dit product - voor een optimaal resultaat - nadat u uw make-up heeft verwijderd, en wacht minstens een kwartier voordat u eventueel nieuwe make-up aanbrengt. Carita Masque Resurfacant Fondamental is een exfoliërend huidmasker, waarmee u een algeheel vernieuwingsproces van uw huidoppervlak in gang zet. Een aanrader.

Combleur - filler tegen ongewenste lijntjes

'Combler' is het Franse woord voor 'vullen'. De combleur-producten van Carita Neomorphose vormen een actieve bestrijding van rimpels, doordat ze lijntjes opvullen en slaphangende plekjes strakker trekken. Op een klinische manier bootst u hiermee de effecten van plastische chirurgie na, zonder dat u een ingrijpende cosmetische behandeling hoeft te ondergaan. Zo is het voldoende om dagelijks enkele druppels van het Carita Serum Combleur Fondamental op alle lijntjes in uw gezicht te smeren, en op de huid rondom die lijntjes. Bovendien is er een uiterst effectieve dag- en nachtcrème, Carita Creme Combleur Fontamental, waarmee uw huid grondig wordt opgevuld, gelift, gevoed en algeheel verzorgd. De crème geeft uw huid bovendien een zacht gevoel, en heeft een aangename, subtiele geur.

Speciaal tegen de hardnekkige rimpeltjes rond de ogen zijn er Carita Soin Regard Combleur Fondamental en Carita Patch Regard Combleur Fondamental, innovatieve producten die ook eventuele zwellingen en donkere kringen rond uw ogen corrigeren.


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.