Carita Or Parfait

Er is geen proces zo natuurlijk als huidveroudering. Des te ouder u wordt, des te meer veranderingen aan uw huid u zult merken. Niet alleen de vorming van rimpels en fijne lijntjes hoort bij het proces. De huid wordt op den duur ook slapper, minder vol en de elasticiteit zal afnemen. Ondanks dat het een natuurlijke ontwikkeling is, is het prettig om iets aan deze kwaaltjes te kunnen doen. Dat is gelukkig mogelijk met behulp van Carita Or Parfait producten. De producten in deze lijn zijn helemaal afgestemd op de behoeften van de ouder wordende huid. Ze bevatten rijke ingrediënten die de huid intens voeden, maar die er ook voor zorgen dat u er optisch jonger uitziet. Met behulp van de uitgebreide collectie kunt u uw huid iedere dag de beste verzorging geven. 
Bezig met laden...
25%
visibility
shopping_cart

Carita La Creme Parfaite 3ORS

Voor mannen en vrouwen vanaf ca. 50jaar die de tekenen van veroudering willen bestrijden die veroorzaakt zijn door o.a. hormonale...

319,50

239,63

25%
visibility
shopping_cart

Carita Le Masque de Nuit Parfait 3 ORS

Rijk, voedend en revitaliserend zijn de sleutelwoorden voor dit exclusieve anti-verouderende masker.

199,00

149,25

Verzorging voor overdag

Gedurende de dag wordt uw huid blootgesteld aan allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Het zijn deze externe factoren die er gedeeltelijk voor zorgen dat uw huid op den duur gaat verouderen. Goede verzorging en bescherming is daarom essentieel. Maak daarom gebruik van La Creme Parfaite. Deze dagcrème is ervoor gemaakt om de oudere huid weer helemaal in balans te brengen. Dat wil zeggen dat het vochtgehalte op peil wordt gebracht, maar ook dat de huid ontgift wordt. Tegelijkertijd bestrijdt deze crème van de Carita Or Parfait lijn ook alle rimpels en fijne lijntjes. Uw huid voelt dus niet alleen verzorgd aan, maar oogt ook nog eens gladder en egaler.

Verzorging voor 's nachts

Wist u dat uw huid zich vooral gedurende de nacht herstelt? Daarom is het zo belangrijk om altijd een goede nachtcrème te gebruiken. Hiermee geeft u uw huid namelijk een steuntje in de rug, waardoor u altijd wakker wordt met een stralend en fris gelaat. Le Masque de Nuit Parfait is een geschikt product waarmee u de rijpere huid 's nachts kunt verwennen. De crème wordt gebruikt als masker, wat betekent dat u het rijkelijk op uw huid aan moet brengen. Vervolgens gaan de regenererende bestanddelen aan de slag om uw huid te herstellen en te verzorgen.

Het beste voor uw ogen en lippen

Veel mensen zullen merken dat huidveroudering voor het eerst zichtbaar is rondom de ogen en lippen. Dat is niet gek, aangezien de huid in deze gebieden veel te verduren heeft. Daarom is het ook zo belangrijk om speciale producten te gebruiken die deze specifieke gebieden verzorgen en herstellen. La Crème Parfaite Yeux et Lèvres Parfait is hier een goed voorbeeld van. Het anti-aging product heeft een lichte textuur die perfect is voor de kwetsbare huid rondom de ogen. De actieve stoffen zorgen ervoor dat verslapping tegen wordt gegaan. Tegelijkertijd kan de crème rimpels en fijne lijntjes subtiel opvullen, waardoor de huid optisch gladder oogt. U lippen worden ondertussen intens gevoed, waardoor droge plekjes en een gescheurde huid verleden tijd zijn.

Een extra boost voor de huid

Wilt u graag zoveel mogelijk uit uw Carita Or Parfait producten kunnen halen? Dan is het verstandig om uw dagelijkse verzorging aan te vullen met een serum. Serums zijn ontzettend dun en luchtig, waardoor ze moeiteloos door de huid worden opgenomen. Ze hebben ook nog eens een krachtige werking, aangezien ze boordevol actieve stoffen zitten. Le Sérum Péptides Parfait is het serum dat bij de Carita Or Parfait lijn hoort. Dit product is gespecialiseerd in het verminderen van pigmentvlekken, maar zorgt er ook voor dat uw huid elastischer wordt. Hierdoor worden huidige rimpels en fijne lijntjes niet alleen verholpen, maar wordt er ook voorkomen dat er nieuwe ontstaan.


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.