Carita progressif anti-age solaire

Het beschermen van je huid tegen de zon is erg belangrijk. Naast dat overmatig zonnen namelijk kan leiden tot een (niet zo flatteuze en pijnlijke) rode en verbrande huid, draagt overmatig zonnen ook bij aan de huidveroudering. Zo kunnen onder andere rimpeltjes, pigmentvlekjes, huidverslapping en uitdroging van de huid ontstaan door het niet goed beschermen van je huid tegen de zon. Gelukkig heeft het luxueuze merk Carita een complete productlijn ontwikkeld die is gericht op het beschermen van de huid tegen de zon én het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering. Maak dus snel kennis met de Carita progressif anti-age solaire producten als jij je huid optimaal wilt beschermen tegen zowel de zon als tegen vroegtijdige huidveroudering!

Bezig met laden...
25%
visibility
shopping_cart

Carita Creme Solaire Visage Protectrice SPF30

Voor iedereen die op zoek is naar een zonverzorgingscreme voor het gezicht met antiverouderende en hydraterende bestanddelen.

82,50

61,88

25%
visibility
shopping_cart

Carita Creme Solaire Visage Protectrice Anti-rides SPF50

Voor iedereen die op zoek is naar een zonverzorgingscreme voor het gezicht met een hoge beschermingsfactor en een antiverouderende...

139,00

104,25

25%
visibility
shopping_cart

Carita Lait Solaire Corps Protectrice SPF20

Een antiverouderingsmilk voor het lichaam met hydraterende bestanddelen.

82,50

61,88

25%
visibility
shopping_cart

Carita Essence Anti-UV SPF50+ Neolixir

Carita Essence Anti-Uv Spf 50+ Neolixir is een zeer krachtige zonnebrandcrème die de ultieme bescherming biedt.

52,50

39,38

Welke producten vind je in de Carita progressif anti-age solaire productlijn?

In de Carita progressif anti-age solaire productlijn vind je alles wat je nodig hebt om je huid dagelijks te beschermen tegen de zon of om mee te nemen als je op vakantie gaat. Zo vind je in de productlijn meerdere zonnebrandcrèmes (ook in spray-vorm ) voor zowel lichaam als gezicht, een bruiningslotion, en kalmerende after-sun crèmes die gericht zijn op het verstevigen of glad maken van de huid. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zijn alle producten uit de Carita progressif anti-age solaire productlijn erg compleet. Zo zullen de producten je huid beschermen, helpen te herstellen, verzachten en kalmeren, en helpen bij het voorkomen van rimpels, pigmentvlekjes en huidverslapping. Hierdoor hoef je dus niet langer gebruik te maken van allerlei andere crèmes en bodylotions naast je zonnebrandcrème of after-sun crème. Met het gebruik van de producten uit de Carita progressif anti-age solaire productlijn weet jij namelijk zeker dat je je huid een goede bescherming en verzorging biedt met deze exclusieve alles-in-één producten!

Voor wie is Carita progressif anti-age solaire geschikt?

De Carita progressif anti-age solaire productlijn is geschikt voor alle huidtypes. Het is aan te raden om je huid vanaf jongs af aan goed te beschermen tegen de zon, daarnaast is het verstandig om vanaf ongeveer je 30e levensjaar ook te beginnen met je huid te beschermen tegen huidveroudering. Dit kun je onder andere doen met de producten uit het assortiment van Carita. In het assortiment van Carita vind je bovendien zonnebrandcrèmes met verschillende beschermingsfactoren, passend bij jouw eigen wensen en huidskleur. Houd er wel rekening mee dat het verstandig is om (ook als je kiest voor een hogere beschermingsfactor) het insmeren regelmatig te herhalen, bijvoorbeeld als je voor langere tijd in de zon zit of als je hebt gezwommen.

Zon verstandig!

Door het gebruiken van de producten uit de Carita progressif anti-age solaire productlijn kun jij genieten van de zon zonder je zorgen te hoeven maken over verbranding of vroegtijdige huidveroudering. Zon echter wel altijd verstandig, en bescherm je huid en ogen eventueel extra door gebruik te maken van een hippe zonnehoed of mooie zonnebril. Vergeet bovendien niet om wat extra water te drinken, om uitdroging te voorkomen. Zo weet je zeker dat je huid nu en in de toekomst mooi blijft stralen!


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.