Mooie wenkbrauwen voor iedereen

De expressiekracht van wenkbrauwen

We staan er niet altijd bij stil, maar mooi gevormde wenkbrauwen geven ons gezicht in belangrijke mate karakter en elegantie. Wenkbrauwen zijn beweeglijke, opvallende lichaamsdelen. Omdat we er emoties mee tot uitdrukking brengen, spelen ze een essentiële rol in de dagelijkse communicatie. Bovendien vormen wenkbrauwen sierlijke boogjes boven onze ogen, en weten ze - als ze goed gevormd zijn - de aandacht naar onze ogen te trekken. Ook kunnen mooie wenkbrauwen een gezicht jaren jonger doen lijken.
Bezig met laden...

Epileren

Epileren van de wenkbrauwen.

9,95

Het juiste model

Alle wenkbrauwen zijn uniek. Daarom is het belangrijk om ze in een model te epileren dat precies bij de vorm van uw gezicht en ogen past. Het vinden van de juiste ronding en dikte is een kunst op zich. Veel vrouwen (en mannen) laten hun wenkbrauwen daarom iedere zoveel tijd door een professional in model epileren. Tussendoor kunnen ze het gecreëerde model zelf bijhouden door overtollige haartjes een- of tweemaal per week met een pincet te verwijderen.

Professioneel advies

De schoonheidsspecialistes van Qbeauty kunnen uw wenkbrauwen op professionele wijze in model epileren. Ze zullen van tevoren de mogelijkheden grondig met u bespreken. Houdt u van een dikke aanzet en dunne uiteinden, of heeft u liever boogjes van gelijkmatige dikte? Hoe groot mag de ronding zijn? Uiteraard voorzien ze u graag van professioneel advies, gebaseerd op hun jarenlange ervaring, en toegespitst op uw persoonlijke gelaatsvormen. 

Bij Qbeauty gaat we ervanuit dat iederéén mooie wenkbrauwen kan krijgen, ongeacht hoe dun of dik, subtiel of borstelig ze van nature zijn. Wij nemen de natuur juist als uitgangspunt, en geloven dat schoonheid is gelegen in het cultiveren van reeds aanwezige potenties. Zo komen uw natuurlijke schoonheid en uw persoonlijkheid optimaal tot uitdrukking.

Maximale hygiëne, minimale pijn

Voordat ze begint, desinfecteert onze schoonheidsspecialiste uw huid. De behandeling is daardoor veilig en hygiënisch. Sommige mensen vinden epileren een onaangenaam gevoel, terwijl de meesten nauwelijks pijn ervaren. Doordat onze schoonheidsspecialiste snel, doelgericht en professioneel te werk gaat, wordt eventuele pijn tot een minimum beperkt. Juist omdat u het epileren door een ander laat verrichten, krijgt u zelf de mogelijkheid om volkomen te ontspannen. Voordat u het weet is de behandeling voorbij en heeft u prachtig gemodelleerde wenkbrauwen!

Een gezonde, zachte huid

Na afloop brengt de schoonheidsspecialiste een verzachtende crème op de geëpileerde plaatsen aan. Die crème werkt verfrissend en kalmerend voor uw huid, en geeft een zacht gevoel als u eroverheen strijkt. De rode kleur van uw huid zal snel wegtrekken, zodat niemand ziet dat uw wenkbrauwen zojuist geëpileerd zijn. Ideaal als u diezelfde middag of avond naar een feestje gaat!


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.