Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer

Gezichtsbehandeling Babor

Een gezichtsbehandeling is de ideale manier om heerlijk te ontspannen, je huid te laten reinigen en om je eventuele huidproblemen aan te pakken. Afhankelijk van jouw huid, wensen en huidproblemen wordt de gezichtsbehandeling namelijk met de juiste producten afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Tijdens een gezichtsbehandeling babor worden de producten van het merk babor gebruikt. Deze producten zijn gericht op de individuele behoeftes van elke vrouw, en zorgen ervoor dat jij en je huid nog mooier en stralender worden. Een gezichtsbehandeling babor is dan ook het perfecte verwenmomentje voor jezelf, of om cadeau te doen! Ben je benieuwd wat je precies kunt verwachten van een gezichtsbehandeling met babor producten? Lees hieronder alles wat je moet weten over een gezichtsbehandeling en babor. 

Wat kun je verwachten van een gezichtsbehandeling babor?

Een gezichtsbehandeling wordt over het algemeen in een bepaalde volgorde uitgevoerd. Allereerst wordt de huid gereinigd. Daarna worden een scrub en masker aangebracht en worden onzuiverheden verwijderd. Hierna wordt er eventueel geëpileerd of geharst (afhankelijk van jouw wensen) en kan er een korte massage worden uitgevoerd. Tot slot wordt er dag- of nachtverzorging opgebracht en krijg je een persoonlijk huidadvies. Tijdens dit huidadvies krijg je een uitgebreid advies over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen en welke babor producten het beste bij jouw huid passen. Ook kun je tijdens dit huidadvies natuurlijk al je vragen over je huid, huidverzorging en bepaalde producten stellen. Uiteraard kun je tijdens een gezichtsbehandeling ook kiezen voor extra opties. Zo kun je bijvoorbeeld als extra optie kiezen voor het verven van wenkbrauwen en/of wimpers, het gebruiken van speciale maskers of ampullen of het aanbrengen van make-up na de gezichtsbehandeling. Een schoonheidsspecialiste kan altijd advies geven over welke gezichtsbehandeling en extra opties het beste bij jou, je huid en je wensen passen. Wel is het verstandig om eventuele extra opties van te voren door te geven aan je schoonheidsspecialiste. Zo kan de schoonheidsspecialiste namelijk wat extra tijd voor de gezichtsbehandeling uittrekken.

Welke producten worden gebruikt bij een gezichtsbehandeling babor?

Tijdens een gezichtsbehandeling babor zal de schoonheidsspecialiste jouw huid bestuderen en bepalen welk huidtype je hebt. Afhankelijk van jouw huidtype en eventuele huidproblemen (zoals acne, pigmentvlekjes of de eerste rimpelvorming) zal de schoonheidsspecialiste passende babor producten gebruiken tijdens de gezichtsbehandeling. Tijdens het huidadvies kan de schoonheidsspecialiste je altijd meer vertellen over welke babor producten gebruikt zijn tijdens de gezichtsbehandeling. Ook kan er een advies worden gegeven over welke babor producten geschikt zouden zijn voor dagelijks gebruik. Doordat babor een zeer uitgebreid assortiment heeft met producten die geschikt zijn voor elk huidtype, zullen er altijd producten te vinden zijn die passen bij jouw huid en eventuele huidproblemen. Zo heeft babor onder andere een speciale productlijn die gericht is op het voorkomen van huidveroudering, een productlijn die gericht is op het diep zuiveren en reinigen van de huid en een productlijn met basisverzorging voor elk huidtype. Daarnaast heeft babor ook verschillende voedende ampullen, make-up en lichaamsverzorging in het assortiment. De gezichtsbehandeling babor is dus het ideale moment om kennis te maken met het merk, en je eventueel te laten informeren over de overige producten uit het assortiment.

Voor wie is een gezichtsbehandeling babor geschikt?

Door het uitgebreide assortiment van babor is de gezichtsbehandeling babor geschikt voor iedereen. De producten zijn namelijk gericht op alle individuele wensen van elke leeftijd en elk huidtype. Zo kun je er voor kiezen om jezelf te verwennen met een gezichtsbehandeling, maar kun je er ook voor kiezen om een puber die wat last heeft van acne of een vriendin die baalt van haar eerste rimpelvorming te verassen met een gezichtsbehandeling babor. Tot slot heeft babor ook een speciale collectie voor mannen. Twijfel dus niet om ook de mannen uit je omgeving eens te verwennen met een heerlijke en ontspannende gezichtsbehandeling. Heb je last van een speciaal huidprobleem of van bijvoorbeeld striae, cellulitis of een slappe huid? Vraag je schoonheidsspecialiste dan om advies. Babor heeft producten in het assortiment die deze problemen kan verminderen, en bovendien kan een schoonheidsspecialiste je altijd adviseren over overige (gezichts-)behandelingen die gericht zijn op het oplossen van deze problemen.


 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01

 

 
 
 
Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.