Gezichtsbehandeling met unieke GJ Cosmetics

Bij Qbeauty werken wij alleen met de allerbeste producten. Helaas voldoen de meeste middelen die op de markt verschijnen niet aan onze hoge eisen. Wij willen namelijk alles in één: een aangename geursensatie, een prettige textuur, en ingrediënten waarvan de werkzaamheid - zowel op de korte als de lange termijn - wetenschappelijk bewezen is. 
 
Bezig met laden...
visibility

GJ Cosmetics L'eau Claire Treatment 30 minuten

Hydraterende gezichtsbehandeling L'eau Claire. Voor dames en heren.

34,95

visibility

GJ Cosmetics Peau Eclatante Treatment 30 minuten

Anti-Age gezichtsbehandeling Peau Eclatante. Voor dames en heren.

34,95

visibility

GJ Cosmetics L'eau Claire Treatment 45 minuten

Hydraterende gezichtsbehandeling L'eau Claire. Voor dames en heren.

49,95

visibility

GJ Cosmetics Peau Eclatante Treatment 50 minuten

Anti-Age gezichtsbehandeling Peau Eclatante. Voor dames en heren.

49,95

Speciaal voor Qbeauty ontwikkeld

Daarom besloten we een professioneel laboratorium in te schakelen, dat speciaal voor ons GJ Cosmetics producten heeft ontwikkeld. Deze producten bevatten de nieuwste werkzame stoffen op het gebied van voeding en hydratatie van de huid. Het effect op de langere termijn is klinisch bewezen, en onze schoonheidsspecialistes en cliënten hebben dagelijks profijt van de heilzame werking die onmiddellijk merkbaar is.

In Nederland geproduceerd

De producten van GJ Cosmetics worden onder professioneel toezicht in Nederland geproduceerd. Daardoor weten we zeker dat ze alleen de beste ingrediënten bevatten, en dat er niet - zoals bij sommige buitenlandse merken - mee gerommeld wordt. GJ Cosmetics bevatten stoffen die voedend en veilig zijn voor de huid, en geen chemische stoffen die op langere termijn schadelijk kunnen zijn. 

Gezichtsbehandeling GJ Cosmetics

Wij bieden twee hydraterende gezichtsbehandelingen, waarbij we gebruik maken van onze unieke GJ Cosmetics. Deze behandelingen zijn geschikt voor iedereen met een droge huid, zowel dames als heren. Een droge huid herkent u aan schilfertjes en - in de winter - droge rode plekjes. Een droge huid kan iets perkamentachtigs hebben, en er ontwikkelen zich gemakkelijker rimpeltjes en lijntjes in. Een voedende Gezichtsbehandeling GJ Cosmetics herstelt onmiddellijk de soepelheid van uw huid. Op die manier gaat u huidveroudering tegen, en voelt de huid van uw gezicht aangenamer en zachter. Ook wordt de natuurlijke glans van uw gezichtshuid hersteld, voor een zichtbaar stralend effect. 

Onderdelen van de behandeling

U kunt kiezen voor een Gezichtsbehandeling GJ Cosmetics van 30 of 45 minuten. Bij beide behandelingen scrubt de schoonheidsspecialiste eerst uw huid met een speciaal GJ Cosmectics product. Hierbij worden dode huidcellen verwijderd. De specialiste zal uw huid ook op huidverstoppingen controleren, en deze indien nodig verwijderen. Is uw gezicht helemaal schoon, dan volgt een voedend en hydraterend gezichtsmasker. Dat masker werkt een poosje intens op uw huid in, waarbij u zich helemaal kunt ontspannen. Daarna wordt een rijk verzorgende dag- of nachtcrème aangebracht, evenals een delicate oogcrème. 

De Gezichtsbehandeling GJ Cosmetics van 50 minuten begint met een ontspannende gezichtsmassage van een kwartier. Die bevordert de natuurlijke elasticiteit van uw huid. Bovendien kunt u daarbij een staat van diepe ontspanning bereiken, waardoor uw gezichtsspieren volledig tot rust kunnen komen.

GJ Cosmetics producten

Bent u na afloop enthousiast over de Gezichtsbehandeling GJ Cosmetics, dan kunt u bij ons ook GJ Cosmetics producten aanschaffen. Zo kunt u uw droge en/of verouderde huid ook thuis intens voeden en revitaliseren. De producten zijn beschikbaar in de lijnen Hydraterend en Anti-Aging. Ze zijn verpakt in een hygiënisch en duurzaam pompsysteem, waardoor u altijd precies de juiste hoeveelheid gebruikt.

Online een afspraak inplannen kan hier.


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.