Gezichtsverzorging voor de eerste rimpelvorming

Vanaf een bepaalde leeftijd kunnen we er niet meer omheen: de eerste rimpeltjes verschijnen in het gezicht. Vaak gaat het hierbij om fijne rimpeltjes, bijvoorbeeld rond de ogen of een fronsrimpel. Ondanks dat rimpelvorming een heel natuurlijk proces is, wat nu eenmaal bij het ouder worden hoort, wordt het toch vaak als storend ervaren. We willen namelijk het liefst zo lang mogelijk er jong, stralend en rimpelloos uit blijven zien! Gelukkig kun je met de juiste gezichtsverzorging voor de eerste rimpelvorming er wel voor zorgen dat je huid er goed uit blijft zien en voorkomen dat rimpels dieper worden.

Bezig met laden...
25%
visibility

GJ Cosmetics Peau Eclatante Anti Age crème dames

Nieuw bij Qbeauty, GJ cosmetics. Peau Ãclatante stimuleert door het Trimoist-complex® de aanmaak van collageen.Ontwikkeld door een...

79,95

59,96

 

Welke gezichtsverzorging voor de eerste rimpelvorming?

Het is belangrijk om meteen te beginnen met de juiste gezichtsverzorging voor de eerste rimpelvorming zodra je de eerste tekenen van huidveroudering opmerkt. Dit zal doorgaans rond je 30e levensjaar zijn. Door je gezichtsverzorging aan te passen, kun je de rimpeltjes verzachten en de huidelasticiteit verbeteren. De gezichtsverzorging voor de eerste rimpelvorming is vaak gericht op het voeden van de huid en het stimuleren van celvernieuwing. Daarnaast is het belangrijk dat de verzorgingsproducten mild zijn en gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten zoals oliën en plantenextracten. Ondanks dat je in winkels en op internet veel wondermiddeltjes zult tegenkomen, zijn niet alle producten even effectief. Het is daarom verstandiger om advies te vragen aan een specialist of zelf te letten op de ingrediënten die zijn toegevoegd aan de gezichtsverzorging. Ingrediënten waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze kunnen helpen bij het voorkomen van huidveroudering zijn onder andere vitamine A-zuur, vitamine C, glycolzuur, ceramides en groene thee-extract.

Kun je rimpels voorkomen?

Helaas kun je rimpels niet helemaal voorkomen. Wel zijn er een aantal dingen die invloed hebben op de rimpelvorming. Zo kunnen onder andere overmatig zonnen, roken en een ongezonde levensstijl de huidveroudering bevorderen. Daarentegen kun je door niet te veel te zonnen, je altijd in te smeren met zonnebrandcrème, gezond te eten (veel antioxidanten), genoeg te bewegen en gezond te leven er wel voor zorgen dat je huid ook op latere leeftijd mooi blijft. Tot slot kan ook de juiste gezichtsverzorging voor de eerste rimpelvorming helpen om rimpels te voorkomen. Heb jij veel last van je rimpels en wil je er graag van af? Vraag dan advies aan een specialist. Er zijn namelijk ook bepaalde behandelingen zoals microdermabrasie, een chemische peeling of een fruitzuur peeling die kunnen helpen bij het verminderen van rimpels.


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.