Gezichtsverzorging voor de rijpere huid

Elk huidtype heeft een bepaald soort gezichtsverzorging nodig. Zo ook de rijpere huid. De rijpere huid is namelijk vaak wat droger, en lijntjes en fijne rimpeltjes worden zichtbaar. Daarnaast krijgt de rijpere huid te maken met verlies van volume en dichtheid. Om de rijpere huid toch mooi, gezond en zo stralend mogelijk te houden, is het belangrijk om de juiste gezichtsverzorging voor de rijpere huid te gebruiken. Wil jij weten hoe je een rijpere huid het beste kunt verzorgen? Hieronder lees je er meer over.

Bezig met laden...
25%
visibility

GJ Cosmetics Peau Eclatante Anti Age crème dames

Nieuw bij Qbeauty, GJ cosmetics. Peau Ãclatante stimuleert door het Trimoist-complex® de aanmaak van collageen.Ontwikkeld door een...

79,95

59,96

 

Welke gezichtsverzorging past bij een rijpere huid?

Als je op zoek gaat naar gezichtsverzorging voor de rijpere huid kom je ontzettend veel crèmes en serums tegen. Toch zijn niet alle producten voor de rijpere huid even effectief. Als je zelf op zoek gaat naar gezichtsverzorging voor de rijpere huid is het daarom belangrijk om op een aantal dingen te letten en je niet te enkel te laten leiden door mooie beloftes in reclames. Zo is het belangrijk dat de gezichtsverzorging voor de rijpere huid hydraterend en voedend is en de huidcellen helpt om zich te herstellen en opnieuw op te bouwen. Een aantal ingrediënten die daarbij (volgens wetenschappelijk onderzoek bewezen) kunnen helpen zijn onder andere het Co-enzym Q10, hyaluronzuur en Ceramide-3. Daarnaast is het verstandig om advies te vragen over gezichtsverzorging voor de rijpere huid aan een schoonheidsspecialiste. De schoonheidsspecialiste kan je adviseren over welke behandelingen verder effectief zijn bij de verzorging van de rijpere huid, zoals het ondergaan van een microdermabrasie behandeling.

Wat kun je verder doen om een rijpere huid te voorkomen?

Helaas kun je weinig doen om een rijpere huid te voorkomen. Na je 25e neemt de opbouw van collageen af, wat automatisch leidt tot huidveroudering. Er zijn echter wel een aantal factoren die bijdragen aan de huidveroudering, en waar je wel zelf invloed op hebt. Zo heeft met name een ongezonde levensstijl (roken, drugs, alcohol, stress, ongezonde voeding) een negatieve invloed op je huid en draagt het bij aan de huidveroudering. Als je huidveroudering zoveel mogelijk wilt voorkomen is het dus belangrijk om zo gezond mogelijk te leven en ook regelmatig te sporten. Daarnaast is het uiteraard belangrijk om de juiste gezichtsverzorging voor de rijpere huid te gebruiken en je altijd goed in te smeren voordat je gaat zonnen. De zon (en de zonnebank) dragen namelijk ook bij aan de huidveroudering en kunnen onder andere leiden tot extra rimpels, volumeverlies en pigmentvlekjes.


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.