Huidanalyse bij Qbeauty

Ben jij benieuwd wat jouw huidtype is? Dankzij een huidanalyse kom je niet alleen te weten wat jouw huidtype is, je weet daarna namelijk ook hoe je optimaal je huid kunt verzorgen én laten behandelen. Iedere huid is ten slotte weer anders en er zijn talloze huidproducten en behandelingen mogelijk. Hoe weet je wat het beste is voor jouw huid? Laat bij Qbeauty een huidanalyse doen, zodat jij daarna precies weet wat de conditie van jouw huid is. Uiteraard geven wij je ook uitgebreid advies, en kijken wij samen met jou naar de best passende behandelingen en producten. Hieronder lees je alles over deze huidanalyse bij Qbeauty.

 

Bezig met laden...

Huid analyse

MAC Multi Analyse Center. Wereldwijd het meest uitgebreide en nauwkeurigste huidanalyse systeem.

79,95

MAC huidscan

Huidanalyses worden vaak zonder apparatuur gedaan en dus met het blote oog. Uiteraard zie je dan als huidexpert al veel, maar met behulp van de juiste apparatuur gaat zo’n analyse nog veel verder. Bij Qbeauty maken we gebruik van ’s werelds meest uitgebreide en nauwkeurigste huidanalyse systeem, namelijk apparatuur van MAC. MAC is de afkorting van Multi Analysis Center. De naam zegt het al, het analyseert meerdere dingen. MAC is onderverdeeld in MAC Vision en MAC Sensor. MAC Vision maakt een foto van je gezicht, waardoor de conditie van je huid goed geanalyseerd kan worden. Denk hierbij aan: 
  • De hoeveelheid aanwezige poriën
  • Diverse soorten vlekjes
  • Het aantal rimpels
  • Eventuele zonneschade
Het tweede deel, de MAC Sensor, werkt met bepaalde sensoren. Deze sensoren meten onder andere: 
  • De pigmentatie
  • Het vochtgehalte
  • De hoeveelheid talg
  • De elasticiteit van de huid

Apparatuur van MAC vergroot je huid tot wel 50 keer, waardoor het mogelijk is je huid optimaal te analyseren. De grootte van je talgkliertjes, de diepte van aanwezige rimpels en andere oneffenheden in je huid worden allemaal zichtbaar tijdens de analyse. Niet alleen de bovenste huidlaag wordt geanalyseerd, ook juist de diepere lagen. Op die manier wordt er een zeer objectieve en uitgebreide huidanalyse gemaakt.

Vergelijking van de huid

Dankzij de analyse weten we op welke punten er verbetering mogelijk is. Daarnaast wordt de uitkomst van de huidanalyse naderhand voor je opgeslagen, zodat we bij een volgende huidanalyse kunnen kijken hoe je huid zich ontwikkelt. Gebruik je nu wel de juiste producten? Hebben bepaalde behandelingen al effect op de huid? Allemaal vragen die bij een volgende analyse beantwoord kunnen worden.

Deskundige huidanalyse

Optimaal resultaat en een stralende huid, dat wil jij toch ook? Laat een huidanalyse doen bij Qbeauty en kom erachter wat de conditie is van jouw huid. Daarna kunnen wij je de juiste producten en/of behandelingen adviseren, zodat je huid in een (nog) betere conditie komt. Pigmentvlekjes verminderen, poriën verkleinen en de juiste beschermingsfactor vinden voor jouw huid. Wij helpen je met alles!


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.