Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
Lichaamsbehandelingen - voor ontspanning, schoonheid en gezondheid
Bij een wellnessdag in Qbeauty hoort ook een gezichts- of lichaamsbehandeling. Sommige behandelingen zijn vooral gericht op ontspanning, terwijl andere bovendien de emotionele en fysieke gezondheid actief bevorderen. 
De behandelingen voor uw lichaam werken verkwikkend, verzorgend en zijn rustgevend. Wij werken uitsluitend met een hoogwaardige kwaliteit producten.


Bamboo-Massage
Bamboo Massage
Voetreflex-massage
Voetreflex massage
Hot-Stone-massage
Hot Stone massage
Cupping-massage
Cupping massage
Manuele-massage
Manuele massage
Carita-Corps
Carita Corps
Shiatsu-massage
Shiatsu massage
Bindweefsel-massage
Bindweefsel massage
Detox-voetenbad
Detox voetenbad
 

Wij bieden de volgende behandelingen aan:

Lichaamsbehandeling ter ontspanning

Voor wie een hectisch leven leidt, is het vaak moeilijk om echt te ontspannen. Dat heeft allerlei negatieve gevolgen voor ons emotionele en fysieke welzijn, voor onze prestaties en onze nachtrust. Een Carita Relax Body Massage van zestig minuten is de ideale manier om opgeslagen spanningen los te maken, zodat de levensenergie weer vrij kan gaan stromen.

Ook een Hotstone Massage heeft dit bevrijdende effect. De warmte van de massagestenen werkt direct op stijve, gespannen spieren in, waarbij de doorbloeding wordt bevorderd en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

De schouders, rug en nek zijn klassieke plekken waar veel mensen (emotionele) spanningen opslaan. U kunt daarom ook voor een Manuele Rug Schouder Nek Massage kiezen, waarmee u deze kwetsbare plekken gericht behandelt en van blokkades bevrijdt.
 

Lichaamsbehandeling voor de gezondheid

De oosterse geneeskunde heeft talloze methodes ontwikkeld om de natuurlijke balans van het lichaam te herstellen. Eén van die methodes is Cupping, een vorm van acupunctuur. Bij Cupping plaatst de behandelaar cups op strategische plaatsen op de huid, die vervolgens vacuüm worden gezogen. Op die manier wordt vastzittende energie in het lichaam in beweging gebracht en wordt de bloedcirculatie bevorderd.

Wij bieden ook Voetreflex Massages aan, gebaseerd op een ruim 3000 jaar bestaande traditie uit landen als China, India en Egypte. In de voeten bevinden zich reflexpunten die, indien geactiveerd, een positieve invloed uitoefenen op de organen en weefsels in het lichaam. Via de voeten kunnen blokkades in het lichaam opgespoord en effectief behandeld worden. Hierbij wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Ook is het mogelijk bij ons een Detox Voetenbad te nemen, waarbij er een bio-elektromagnetisch veld wordt gecreëerd. Dit veld stimuleert het lichaam om afvalstoffen uit het bloed en de organen te verwijderen, wat gedeeltelijk gebeurt via de voeten.


 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01

 

 
 
 
Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.