Professionele manicure behandeling

Een goede wellness dag is niet compleet zonder een goede manicure. Bij Qbeauty kun je terecht voor een complete manicure behandeling uitgevoegd door onze gecertificeerde manicuristen. Kwaliteit, kennis, verzorging, hygiëne en natuurlijk ontspanning staan centraal tijdens deze treatment. Tijdens de uitgebreide manicure behandeling worden niet alleen je nagels, maar ook je handen goed verzorgd door onze bekwame specialisten. Na afloop van een manicure bij schoonheidssalon Qbeauty ben je volledig tot rust gekomen en zijn jouw nagels en handen weer in topconditie. 
Bezig met laden...

CND Shellac Handen

14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat.

38,50

CND Shellac Voeten

14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat.

38,50

Manicure

Heerlijke verzorgde handen met onze lekkere manicure.

27,50

Behandeling voor gezonde nagels

Je nagels en handen zijn erg kwetsbaar. Schadelijke invloeden van buitenaf, zoals extreme weersomstandigheden of agressieve schoonmaakmiddelen, kunnen de huid van je handen aantasten en de nagels ernstig verzwakken. Ook stress en voeding kunnen een negatief effect hebben op de gezondheid van je nagels. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan broze nagels die snel afbreken of scheuren, of aan nagels die erg langzaam groeien. Ook kunnen je nagels verkleuren, witte vlekjes vertonen of diepe verticale groeven hebben. Dit alles kan niet alleen een ontsierend effect hebben op de nagels, maar kan ook zorgen voor irritatie en zelfs pijn, bijvoorbeeld als gevolg van een droge, trekkerige huid of een infectie die kan ontstaan wanneer de nagelriemen niet in goede staat verkeren. Gelukkig kunnen veel van deze problemen verholpen worden door middel van goede verzorging en een persoonlijke behandeling op professionele basis. Onze gespecialiseerde manicuristen kunnen jou precies vertellen wat jouw nagels nodig hebben en helpen je graag om je nagels en handen zo mooi mogelijk te maken. 
 

Volledige verzorging voor handen en nagels

Met enige regelmaat een manicure behandeling boeken is dan ook zeker geen overbodige luxe. Een manicure behandeling bij Qbeauty bestaat uit een aantal stappen, die er stuk voor stuk voor zorgen dat je met mooie handen en gezonde nagels de salon verlaat. 
De behandeling start altijd met het reinigen en desinfecteren van je handen, nagels en nagelriemen. Je nagels worden geweekt in een lauwwarm bad om de nagelriemen flexibel te maken, zodat deze gemakkelijk terug geduwd kunnen worden door de manicurist. Om ervoor te zorgen dat de nagelriemen zacht en soepel blijven wordt er een speciale voedende nagelriemolie aangebracht. Op deze manier zijn de nagelriemen beter in staat om vocht vast te houden, wat de nagels gezonder houdt en beschermt tegen bacteriën. Uiteraard worden je nagels tijdens de behandeling mooi in vorm gevijld en gelakt met een nagellak van hoge kwaliteit. Hiermee zijn ook eventuele vlekjes en verkleuringen van de nagels direct verholpen. De professionele nagellak heeft een langhoudend effect. Het resultaat: je handen voelen weer zacht aan en je nagels zijn sterk en stralend. Met een professionele manicure behandeling bij Qbeauty ben je verzekerd van gezonde en goed verzorgde handen en nagels. Naast manicures bieden wij ook pedicure behandelingen aan in onze schoonheidssalon.


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Accepteer geselecteerde cookies
Wij zijn met vakantie!

30 Juli 2022 t/m 14 Ausgustus 2022 zijn wij gesloten!
 
De orders in de webshop worden pas weer verstuurd vanaf 14 augustus 2022.

U kunt online een afspraak inboeken voor na 14 augustus 2022.

Wij zijn bereikbaar via :
Whatsapp : 06-29158423
Email : info@qbeauty.nl
Facebook : Qbeautyschoonheidssalonalmere

Team Qbeauty