Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer

Permanente make-up

Veel vrouwen maken zich dagelijks op. Naast dat veel vrouwen zich zelfverzekerder voelen met wat make-up op, is make-up ook de ideale manier om je gezicht extra expressie te geven. Uiteraard kan make-up ook helpen om oneffenheden te verbergen en je sterke punten extra te laten opvallen. Toch heeft het gebruiken van make-up ook nadelen. Zo kost het opbrengen van make-up veel tijd, is niet iedereen even handig in het opmaken, en loopt make-up snel uit op een warme dag of als je aan het sporten bent. Natuurlijk kun je er voor kiezen om je voortaan niet meer op te maken, maar een nog betere oplossing is permanente make up! Permanente make up, ook wel PMU genoemd, is de ideale manier om er altijd verzorgd uit te zien zonder de nadelen van het dagelijkse opmaken te doorstaan.


Permanente-Make-up
Permanente Make-up
Permanente-Make-up-Eyeliner
Permanente-Make-up E..
Permanente-Make-up-Lippen
Permanente Make-up L..

 

Wat is PMU precies?

Het aanbrengen van permanente make up kun je het beste vergelijken met tatoeëren. Zowel een tatoeage als permanente make up worden namelijk met behulp van een naald aangebracht. Het enige verschil is dat een tatoeage wordt aangebracht op het onderhuidse bindweefsel, terwijl permanente make up op de lederhuid wordt geplaatst. Hierdoor is een tatoeage echt permanent, maar zal de make-up met de loop van de tijd vervagen. Gemiddeld blijft de make-up zo’n 1 tot 4 jaar zitten. Aangezien dit natuurlijk nog best een lange tijd is, is het belangrijk om van te voren goed je wensen en verwachtingen door te spreken met een specialist. De specialist kan je bovendien adviseren en samen met jou een ontwerp maken. Permanente make up kan worden aangebracht op je wenkbrauwen maar ook worden gebruikt voor onder andere lipliner, eyeliner, rouge of om bepaalde littekens te verbergen.

Wat zijn de voor- en nadelen van PMU?

De voordelen van permanente make up zijn met name dat je sneller klaar bent met opmaken ’s ochtends en dat je er altijd en op elk moment van de dag verzorgd uit ziet. Dit kan praktisch zijn als je een druk leven hebt, veel sport of niet zo handig bent met het opmaken. Daarnaast is het een ideale uitkomst als je door bijvoorbeeld een ziekte van nature geen wenkbrauwen hebt. 
Permanente make up heeft echter ook nadelen. Zo blijft het behoorlijk lang zitten en is het daarom wel belangrijk dat je je goed laat adviseren en de behandeling laat uitvoeren door een specialist. Je wilt tenslotte niet het risico lopen dat je achteraf spijt krijgt of dat de make-up niet mooi is aangebracht. Ook is het belangrijk om de behandeling te laten uitvoeren bij een betrouwbare salon, waar de hygiëne en veiligheidsregels worden nageleefd. Tot slot moet je er rekening mee houden dat de behandeling pijnlijk kan zijn en dat er vaak meerdere behandelingen nodig zijn om het beoogde resultaat te behalen. Zo zijn er vaak in eerste instantie 2 tot 3 behandeling nodig, en moet de make-up daarna door de jaren heen nog af en toe worden bijgewerkt.

Waar moet je verder op letten als je PMU overweegt?

Als je PMU overweegt is het belangrijk om je goed te laten informeren. Permanente make up is namelijk niet makkelijk te verwijderen en het brengt ook een aantal risico’s met zich mee zoals een allergische reactie. Ook is het raadzaam om de de make-up niet te veel te laten afhangen van de laatste mode. Zo kan een bepaald model wenkbrauwen nu hip zijn, maar moet je er wel rekening mee houden dat jij er de komende jaren mee rond zult lopen. Laat je dus niet al te veel beïnvloeden door trends en kies vooral voor iets wat subtiel is en goed bij je gezicht past. Tot slot is het belangrijk om je goed te laten informeren over de voor- en nazorg. Zo mag je na de behandeling niet zonnen of naar de sauna en wordt het ook sterk afgeraden om korstjes af te krabben. Je specialist kan je uiteraard precies vertellen met welke overige maatregelen je rekening moet houden om het mooiste resultaat van je PMU te krijgen!


 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01

 

 
 
 
Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.