Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   

BEHANDELINGEN

Onze schoonheidsspecialisten zijn gediplomeerd en ANBOS gecertificeerd.

Bij een gediplomeerde schoonheidsspecialiste heeft u de garantie dat u in deskundige handen bent. De schoonheidsspecialiste kan uw huidproblemen of huidklachten goed behandelen. Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd. Pas daarna wordt in overleg met de schoonheidsspecialiste de schoonheidsbehandeling(en) en eventueel de daarbij behorende producten bepaald.

Losse behandeling of arrangement

Elke schoonheidsbehandeling is los te boeken en te combineren met andere schoonheidsbehandelingen of met een sauna Wellness arrangement.

All-inclusief verwendag

Wenst u een echte verwendag boek dan een all-inclusive dagarrangement en stel zelf de schoonheidsbehandelingen samen. Onze schoonheidsspecialisten zullen er voor u een onvergetelijke dag van maken.

Voorkeur schoonheidsspecialiste

Heeft u voor uw schoonheidsbehandeling een voorkeur voor een van onze schoonheidsspecialiste, geef dat dan aan bij uw reservering. Qbeauty zal zo veel mogelijk rekening houden met uw wensen.

Prijzen schoonheidsbehandelingen

Prijzen van een schoonheidsbehandeling kunt u vinden bij de beautybehandelingen of een overzicht van alle behandelingen in onze prijslijst.


 
 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01