Wimperpermanent

Helaas is niet iedereen van nature gezegend met lange, mooie en gekrulde wimpers. Sterker nog, veel vrouwen besteden elke dag veel tijd aan het opmaken van hun wimpers en maken daarbij gebruik van wimperkrullertangen, wimperkammetjes en vooral heel veel mascara. Ondanks dat het een tijdrovend klusje is, vinden veel vrouwen het toch de moeite waard. Mooie wimpers geven je gezicht en ogen namelijk net dat beetje extra expressie. Ben jij het inmiddels zat om elke dag zoveel tijd te besteden aan je wimpers? Dan is een wimperpermanent misschien wel wat voor jou! Zo geniet je voor langere tijd van mooie en gekrulde wimpers, zonder er ook maar enige moeite voor te hoeven doen.Wat is een wimperpermanent?

Een wimperpermanent is een behandeling waarbij je wimpers gekruld worden. In tegenstelling tot het krullen met een normale wimperkrultang, blijft deze krul wel 6 tot 8 weken zitten. Ideaal dus als je op vakantie gaat, of als je simpelweg geen tijd en zin hebt om elke dag je wimpers te moeten krullen. De behandeling zelf is te vergelijken met het krullen van je wimpers met een wimperkrultang. Het verschil zit hem echter in het feit dat er allereerst een speciale vloeistof wordt gebruikt, en daarna wordt de wimperkrultang een aantal minuten op je wimpers vastgeklemd. De wimperkrultang wordt zo dicht mogelijk op de haarwortel aangezet, zodat je wimpers als het ware een volledige lift krijgen. Tussendoor wordt vaak nogmaals een speciale vloeistof aangebracht, die helpt om het effect zo lang mogelijk te behouden. Al met al duurt de behandeling zo’n 20 minuten.

Voor wie is het geschikt?

Een wimperpermanent is veilig, pijnloos en in principe voor iedereen geschikt. Het grote voordeel van een wimperpermanent is dat het ook in het water blijft zitten, en dus extra interessant is voor als je op vakantie gaat of veel zwemt. Een wimperpermanent laat alle wimpers en ogen extra mooi uitkomen, maar houd er wel rekening mee dat als je van nature erg lichte wimpers hebt je nog wel je wimpers zult moeten opmaken met mascara om echt te kunnen genieten van het effect.

Waar moet je aan denken als je een wimperpermanent wilt?

Op internet zijn verschillende wimperpermanent-kits te vinden waarmee je zelf je wimpers kunt krullen en liften. Houd er echter wel rekening mee dat de kwaliteit van deze kits erg verschillend is én dat het lastig is om de behandeling bij jezelf uit te voeren. Het is dus verstandig om hulp in te schakelen, of de behandeling te laten uitvoeren in een salon. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je na de behandeling zo’n 24 uur geen mascara mag gebruiken en dat het na een wimperpermanent extra belangrijk is om je wimpers goed te verzorgen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een speciale wimperserum en vraag eventueel advies in een salon. Uiteindelijk zal je wimperpermanent vanzelf uit je wimpers groeien. Als je het mooie effect wilt behouden is het dus slim om tussentijds nog eens een afspraak te maken voor een behandeling. Ben je minder tevreden met de behandeling? Je wimpers vallen vanzelf uit, dus na enige tijd zal het effect van de behandeling dus minder zichtbaar worden.

Andere opties voor mooie wimpers?

Een wimperpermanent komt nog beter tot zijn recht als je ook gebruik maakt van andere behandelingen zoals het verven van je wimpers of het plaatsen van wimperextensions. Hierdoor zullen je wimpers nog meer opvallen, en heb je helemaal geen omkijken meer naar het opmaken van je wimpers elke ochtend. Een specialist kan je altijd adviseren over welke behandelingen het beste tot zijn recht komen bij jouw wimpers.

Geen geklungel met de wimperkrultang meer!

Een wimperpermanent is ideaal als je ’s ochtends tijd wilt besparen of als je er bijvoorbeeld ook tijdens een strandvakantie altijd verzorgd uit wilt zien. Een wimperpermament heeft dan ook zeker veel voordelen en is zeker de moeite waard om eens uit te proberen als jij het dagelijkse geklungel met de wimperkrultang zat bent!


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.