Medik8 Peel
Medik8 Peel
0 Review | Review toevoegen
Medik8 Peels zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken. Ze zijn de perfecte keuze wie op zoek is naar het beste resultaat.
€ 75,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Medik8 huidverbeterende behandelingen!

Peelings

Medik8 Peels zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken. Ze zijn de perfecte keuze wie op zoek is naar het beste resultaat.

De behandeling:

De specialiste overlegt vooraf met je welke peeling het meest geschikt is en vertelt welke huidreactie je kunt verwachten. Enkele weken of dagen (afhankelijk van de behandeling) voor de behandeling is het noodakelijk je huid voor te bereiden met de juiste producten, onze specialiste verteld je hier alles over in het intake gesprek.

Vooraf aan de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de peeling. Na het aanbrengen zal de peeling een paar minuten een beetje warm/branderig aanvoelen. Bij het verwijderen van de peeling is dit gevoel binnen een uur verdwenen. Na het verwijderen van de peeling vertoont de huid roodheid en lichte zwelling, wat binnen enkele uren weer bijtrekt.

Adviezen na een peeling:

 • Het is noodzakelijk om de bijbehorende producten te gebruiken om je huid optimaal voor te bereiden voor de tijd en te verzorgen naderhand.
 • Om behaalde resultaten te behouden is het raadzaam om met enige regelmaat een peeling te ondergaan
 • Probeer na deze behandeling blootstelling aan zonlicht te vermijden.
 • Het is zeer raadzaam om tijdens de gehele kuur je gezicht met sunblock met een hoge SPF in te smeren wanneer blootstelling aan zon niet vermeden kan worden. Zo voorkom je de kans op hyperpigmentaties.
 • Twee tot vier dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen en egale roodheid vertonen.
 • Probeer niet aan eventuele schilfertjes of korstjes te `pulken’.
 • Roken vertraagt het wondgenezingsproces, waardoor het langer duurt voordat de huid of korstvorming geneest.

Medik8 Peeling Ogen 15 min. 

Een chemische peeling voor rondom de ogen om lichte oneffenheden, lijntjes en huidveroudering te behandelen. Minimale social downtime. De huid zal niet vervellen, maar licht vernieuwen gedurende 1 week. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met de Medik8 Acne of Anti-Age peeling voor het gezicht en regelmatig (om de 3 tot 5 weken) worden herhaald.

Medik8 Anti Age Peeling 30 min.

Een chemische peeling voor het gezicht om lichte oneffenheden, lijntjes en littekens en huidveroudering te behandelen. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met de Medik8 Peeling Ogen en regelmatig (om de 3 tot 5 weken) worden herhaald.

Medik8 BetaPeel 30 min.

Relatief milde peel die de strijd aangaat met verstopte poriën, mee-eters en onstekingen. Brengt snel acné onder controle en verlaagt het risico op toekomstige uitbraken en littekens. Ons advies is om 1 week voor de eerste BetaPeel een 30 minuten Reinigingsbehandeling te nemen voor het beste resultaat. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met de Medik8 Peeling Ogen en regelmatig (om de 3 tot 5 weken) worden herhaald.

Medik8 WhitePeel 30 min.

Milde peeling speciaal ontwikkeld voor de huid met hyperpigmentatie. Een complete en zeer effectieve behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van diverse ingrediënten met verhelderende eigenschappen. White Balance therapie helpt bij het voorkomen van de verschijning van donkere vlekken en egaliseert zichtbare tekenen van vroegtijdige veroudering. 

Extra informatie Medik8 Peels

 • Behandelingsduur:  45 minuten
 • Aanbevolen kuur:  6 keer
 • Frequentie: elke week
 • Hersteltijd:  binnen 2 dagen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.