Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer

Hier kunt u onpartijdige ervaringen van onze gasten lezen hoe zij de kwaliteit van Qbeauty hebben ervaren.

Heeft u ook een ervaring bij ons dan stellen wij het prijs als u deze plaatst.
 

Viola - 26/04/2018 om 21:30

Vandaag voor het eerst bij Qbeauty geweest met een vriendin en wat een heerlijke ervaring. Vriendelijke mensen, goed advies waar nodig en heerlijke behandelingen em massages..aanrader!
Heerlijke relaxdag!

Carla - 04/04/2018 om 14:38

Net voor de tweede keer voor een cryolipolyse behandeling bij Qbeauty geweest.
Super ontvangst beide keren... Er was dit keer wat fout gegaan bij de boeking.. Maar het werd keurig opgelost.
Alle lof voor de dames!!

Naima - 15/03/2018 om 00:45

Ik heb in week negen een behandeling genomen bij Qbeauty.
Ok was een half uurtje te vroeg het was mijn eerste keer en wilde ruim op tijd aanwezig zijn.
Er zijn mij vragen gesteld en een intake gesprek gehad.
Er werd niet eens gevraagd of ik iets wilde drinken.
Eenmaal in de behandelkamer had ik nog een paar vragen omdat het voormij onbekend terein was.
Jammer genoeg vond ik dat ze kort af deed waar op ik mij ongemakkelijk voelde.
En ik niks meer durfde te vragen.
1 maal klaar na de behandeling boven lijf bloot werd er mij gezegt dat ik me kon aankleden.
Tot mij verbazing zag ik dat de twee medewerkers mijn jas, tas en sjaal mee naar de receptie namen.
Dat was een seintje van schiet op! Ik had nog geen 2 min. Gehad om me aan te kleden.
Ik durfde niks te zeggen.
Nadat ik klaar was vroeg ik met rode wagen of ik een kop koffie kon pakken.
Waarop zij zei ga maar zitten ik breng je zo de koffie.
Na 10 min. Geen koffie besloot ik maar om weg te gaan.
Voormij een slechte ervaring dus ik kom er niet de tweede keer!

Patricia - 14/02/2018 om 12:33

Vandaag, een dag later nog aan het nagenieten van een heerlijke verwendag. Alles is hier tot in de puntjes geregeld. Van de herinneringsmail en sms vooraf tot de heerlijke uitgebreide lunch.
De ruimtes zijn mooi schoon en knus opgezet. Via deze weg wil ik nogmaals all dames van Qbeauty bedanken voor een goed verzorgde en ontspannen dag.

Dit is echt een aanrader voor diegene die de massale sauna's liever ontwijkt en daarnaast graag van een professionele en persoonlijke behandeling geniet.

Ik kom zeker nog eens terug.

Bedankt!

Joyce - 09/02/2018 om 19:35

Enorme aanrader! Hele schone wellness. Hele vriendelijke gastvrouwen en specialisten. Lichttherapie en collageen en zonnebank super. Inclusief eten en drinken enorm goed verzorgd. Heerlijk verzorgende gezichtsbehandeling. Nogmaals echt een aanrader

Seija Ekman - 13/01/2018 om 14:47

Q-beauty maakt het verschil! Ik was de hele dag lekker gepamperd, helemaal zacht en licht, van binnen en buiten geworden.

Jolanda - 20/12/2017 om 12:07

Pure luxe om op deze manier een hele dag op handen gedragen en verzorgd te worden.

 jo527@mail.com   
Bernadette de Goey - 12/12/2017 om 15:43

Het was weer een heerlijke dag!! Lekker verwent en heerlijk ontspannen.
Goede begeleiding en keurige rondleiding met uitgebreide uitleg.
We komen gauw weer!!

Suzanne Van duuren - 23/09/2017 om 20:48

Echt een super héérlijke dag gehad.alles goed verzorgd,schoon,supervriendelijke dames.echt een aanrader,al is het inderdaad kleinschalig,maar je bent toch echt de hele dag zoet.

Lydia Ram - 20/07/2017 om 17:31

Een geweldige dag gehad.
Kleinschalig daardoor veel aandacht en goede begeleiding als u wilt.
Schoon verzorgd en een luxe uitstraling.
Bijzonder vriendelijke gastvrouwen.
Gezichtsbehandeling super.
Goede uitleg en hulp bij gebruik van de faciliteiten.
Lekker eten en drinken aanwezig.
Geen aanmerkingen.
Van mij krijgen ze een 10.

Analia - 14/06/2017 om 17:06

13-06-2017. Heerlijk fijne dag -arrangement gehad . Alles netjes schoon . Lekker eten de heledag / drinken alles bij de prijs inbegrepen top ! Prachtige locatie alles aanwezig . Heerlijk gezichtbehandeling gehad je kan ook producten kopen ze leggen alles goed uit echt top alles wat je wil weten ! Super vriendelijk personeel erg behulpzaam . Ik kom zeker terug ! Nogmaals bedankt en tot ziens !

W. Codfried - 11/06/2017 om 09:01

Super fijne dag gehad en een hemelse gezichtsbehandeling gehad. De schoonheidsspecialiste is een toppertje en heeft magische handen, na haar behandeling voelt je gezicht als herboren.

Nicolette - 09/06/2017 om 17:59

Heerlijke all-in dag gehad met gezichtsbehandeling, koffie met gebak, lunch, drankjes de hele dag door het kon niet op. Luxueuze uitstraling met persoonlijke begeleiding. Heerlijke massagestoelen en fijne buitenruimte. In een woord fantastisch.

Chantal - 02/04/2017 om 12:31

Genoten met vriendinnetje van een geweldige All in dag bij Q beauty. Een aanrader! Kleinschalig max 10 personen geweldige verzorging inclusief heerlijk lunch en de gezichtsbehandeling met geweldige hoofdhuidmassage was de kers op de taart. Voor herhaling vatbaar. Q dames bedankt voor de goed verzorging

Qbeauty - 13/01/2017 om 11:34

Kijk ook eens op onze FB pagina voor reviews:

https://www.facebook.com/pg/qbeautyschoonheidssalonalmere/reviews/

Deirdre Nijenhuis - 13/01/2017 om 11:34

Ontzettend genoten. Alles netjes, schoon en perfect geregeld. We hebben ook heerlijk gegeten. Dat een dagarrangement inclusief eten en drinken en dergelijke is, vind ik erg prettig. Een aardig eindje moeten rijden, maar dat was het waard! Ik kom zeker nog eens terug :)

Sandra Smit - 13/01/2017 om 11:32

Heerlijke verzorgde dag gehad, blijf ajb zo kleinschalig grote sauna's zijn er al genoeg.
Oja ik moet helaas terugkomen met mijn man. Het was te lekker en dat wil hij ook ervaren :D

Cindy De Jager-Rakers - 13/01/2017 om 11:31

Helemaal super...aan elk detail hebben jullie gedacht en ook aandacht aan besteed. En de briljant behandeling is ook echt Briljant!! En van begin tot einde van de dag wordt je verwend met eten, drinken en vooral service!! Bedankt!!

Sylvia - 19/12/2016 om 17:48

Derde keer en dacht dat het niet beter kon. Maar de infra rood sauna die erbij is gekomen is een aanwinst en zoals iedereen mijn moeder pamperde, was fantastisch. Met andere woorden er komt zeker een vierde (en meer) keer, want het Briljant arrangement dat we dit keer hadden overtrof alles! Dank aan alle vriendelijke, vakkundige en geweldige medewerkers van Q-beauty voor weer een geweldige dag in een super relaxte ambiance met alles er op en er aan.

Barbara Boom - 19/12/2016 om 17:48

Gisteren een heerlijke dag gehad bij Q Beauty! Voor mij de eerste keer en ik wist niet zo goed wat te verwachten en hoe de dag, wat best lang lijkt, door te komen. Maar dat was geen probleem. Overal gebruik van kunnen maken, een lichaamspacking gehad en het eten was ook prima. Aardig personeel en omdat de jacuzzi het niet deed, kregen we een goodie bag mee naar huis. Zeker voor herhaling vatbaar

 
Pagina 1 van 4
 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01

 

 
 
 
Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.