Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   

Hier kunt u onpartijdige ervaringen van onze gasten lezen hoe zij de kwaliteit van Qbeauty hebben ervaren.

Heeft u ook een ervaring bij ons dan stellen wij het prijs als u deze plaatst.
 

TRUDY DE VRIES - 13/11/2017 om 13:33

Wat een teleurstellende dag hadden wij.
Je verheugd je op een verwen dag,maar dit ging al gelijk s,ochtends mis.
Omdat ik geen uitleg kreeg bij het infra rood apparaat waar je inligt,het gaat nl niet geheel uit als het na 15min afgelopen is,ik daar door ben blijven liggen tot het uit zou gaan,maar doordat de lampen bleven branden heb ik gewoon 1ste graast brand wonden opgelopen.
we hebben zelf om verkoelende zalf moeten vragen en het trieste is dat ze alleen de lichaam-
massage om boekte voor een gezichtsbehandeling omdat je namelijk niet op je rug kan masseren
met zulke plekken.
De hele dag heb ik niks meer kunnen doen als alleen maar in relaxruimte zitten.
Je denkt gezellig samen een dagje te doen en zit ik alleen en me vriendin de hele dag alleen in de sauna.
Op de vraag of ze er iets op deden was het antwoord we hebben de gezichtsbehandeling al aan geboden.
Dit is gewoon vervanging van de massage vind ik,ook daarbij was de massage heel kort.
We hebben laten weten dat we teleurgesteld waren en ze zeiden gewoon prettige avond verder.
Ik heb dus leuk een paar rode gevoelige plekken op me rug en zij doen niks...triest toch.Wij komen hier nooit meer!!!!

Suzanne Van duuren - 23/09/2017 om 20:48

Echt een super héérlijke dag gehad.alles goed verzorgd,schoon,supervriendelijke dames.echt een aanrader,al is het inderdaad kleinschalig,maar je bent toch echt de hele dag zoet.

Lydia Ram - 20/07/2017 om 17:31

Een geweldige dag gehad.
Kleinschalig daardoor veel aandacht en goede begeleiding als u wilt.
Schoon verzorgd en een luxe uitstraling.
Bijzonder vriendelijke gastvrouwen.
Gezichtsbehandeling super.
Goede uitleg en hulp bij gebruik van de faciliteiten.
Lekker eten en drinken aanwezig.
Geen aanmerkingen.
Van mij krijgen ze een 10.

Analia - 14/06/2017 om 17:06

13-06-2017. Heerlijk fijne dag -arrangement gehad . Alles netjes schoon . Lekker eten de heledag / drinken alles bij de prijs inbegrepen top ! Prachtige locatie alles aanwezig . Heerlijk gezichtbehandeling gehad je kan ook producten kopen ze leggen alles goed uit echt top alles wat je wil weten ! Super vriendelijk personeel erg behulpzaam . Ik kom zeker terug ! Nogmaals bedankt en tot ziens !

W. Codfried - 11/06/2017 om 09:01

Super fijne dag gehad en een hemelse gezichtsbehandeling gehad. De schoonheidsspecialiste is een toppertje en heeft magische handen, na haar behandeling voelt je gezicht als herboren.

Nicolette - 09/06/2017 om 17:59

Heerlijke all-in dag gehad met gezichtsbehandeling, koffie met gebak, lunch, drankjes de hele dag door het kon niet op. Luxueuze uitstraling met persoonlijke begeleiding. Heerlijke massagestoelen en fijne buitenruimte. In een woord fantastisch.

Chantal - 02/04/2017 om 12:31

Genoten met vriendinnetje van een geweldige All in dag bij Q beauty. Een aanrader! Kleinschalig max 10 personen geweldige verzorging inclusief heerlijk lunch en de gezichtsbehandeling met geweldige hoofdhuidmassage was de kers op de taart. Voor herhaling vatbaar. Q dames bedankt voor de goed verzorging

Qbeauty - 13/01/2017 om 11:34

Kijk ook eens op onze FB pagina voor reviews:

https://www.facebook.com/pg/qbeautyschoonheidssalonalmere/reviews/

Deirdre Nijenhuis - 13/01/2017 om 11:34

Ontzettend genoten. Alles netjes, schoon en perfect geregeld. We hebben ook heerlijk gegeten. Dat een dagarrangement inclusief eten en drinken en dergelijke is, vind ik erg prettig. Een aardig eindje moeten rijden, maar dat was het waard! Ik kom zeker nog eens terug :)

Sandra Smit - 13/01/2017 om 11:32

Heerlijke verzorgde dag gehad, blijf ajb zo kleinschalig grote sauna's zijn er al genoeg.
Oja ik moet helaas terugkomen met mijn man. Het was te lekker en dat wil hij ook ervaren :D

Cindy De Jager-Rakers - 13/01/2017 om 11:31

Helemaal super...aan elk detail hebben jullie gedacht en ook aandacht aan besteed. En de briljant behandeling is ook echt Briljant!! En van begin tot einde van de dag wordt je verwend met eten, drinken en vooral service!! Bedankt!!

Sylvia - 19/12/2016 om 17:48

Derde keer en dacht dat het niet beter kon. Maar de infra rood sauna die erbij is gekomen is een aanwinst en zoals iedereen mijn moeder pamperde, was fantastisch. Met andere woorden er komt zeker een vierde (en meer) keer, want het Briljant arrangement dat we dit keer hadden overtrof alles! Dank aan alle vriendelijke, vakkundige en geweldige medewerkers van Q-beauty voor weer een geweldige dag in een super relaxte ambiance met alles er op en er aan.

Barbara Boom - 19/12/2016 om 17:48

Gisteren een heerlijke dag gehad bij Q Beauty! Voor mij de eerste keer en ik wist niet zo goed wat te verwachten en hoe de dag, wat best lang lijkt, door te komen. Maar dat was geen probleem. Overal gebruik van kunnen maken, een lichaamspacking gehad en het eten was ook prima. Aardig personeel en omdat de jacuzzi het niet deed, kregen we een goodie bag mee naar huis. Zeker voor herhaling vatbaar

Diana - 03/12/2016 om 20:31

Vandaag via vakantieveilingen een heerlijke dag beleefd. Een gezichtsbehandeling en hoofdhuidmassage gehad. Omdat de jacuzzi nog niet gemaakt was en wij wel daar juist voor kwamen werd een nek/schouder/rug massage aangeboden. Ook dit werd zeer kundig uitgevoerd. Het kleinschalige vond ik zeer prettig en ook dat je met de overige mensen gezamenlijk ging lunchen. Zowel lunch, hapjes en drankjes waren zeer goed geregeld. Kreeg niet het gevoel dat er ook maar iets teveel was als je iets aan het personeel vroeg. Ze stonden gelijk voor je klaar. Kortom echt even relaxen. Grote pluspunt vond ik de schone ruimtes.

Trudy - 02/12/2016 om 20:55

Van de week hier een heerlijke verwen - relaxdag mogen beleven, met mijn zus! Een geweldige gezichtsbehandeling met (hoofdhuid-) massage, heerlijke lunch, hapjes en drank ...... personeel is vriendelijk en kundig!!!
We komen zeker nog een keer terug, maar dan wel als de 2 nieuwe hottubs en het dompelbad in werking zijn, want echt het enige dat tegenviel; de hottub en het zwembad ( die ons juist op de foto's zo heerlijk " toelachten" en waar we ons op verheugd hadden, waren kapot en werden vervangen.
Reden te meer om te zeggen; dames van Qdeauty, nogmaals bedankt en tot ziens!!!!!

Gerwin - 02/12/2016 om 19:41

Wat een heerlijke dag gehad.
Alles draait om de gasten, alles zeer goed voor elkaar. Hygiene geweldig.
Een heerlijke gezichtsmassage gehad, als je iets te vragen hebt staan de dames voor je klaar.
De lunch was ook heerlijk.
Alles tot in de puntjes verzorgt.
Ik zeg een dikke 10!!

Laura - 29/11/2016 om 19:45

Vandaag een heerlijke dag gehad bij Q Beaty. Gastvrijheid, service, hygiënisch, en faciliteiten zijn prima. Gezichtsbehandeling helemaal heerlijk! Echte aanrader, wij gaan dit zeker nog een keer doen.

Mariska van der Veer - 04/11/2016 om 19:59

Vandaag een heerlijke beauty dag gehad met mijn vriendin Hanny.
We hebben onwijs genoten van de relaxte sfeer.
En wat is het schoon en netjes bij Q Beauty, hierbij kan ik dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Wij komen zeker terug.

Lily - 23/10/2016 om 18:11

afgelopen donderdag reed ik met mijn dochter naar Almere, voor een relaxdagje. Dit zij had mij voor mijn verjaardag - via vakantieveiling- kado gedaan. Wat was het genieten! Heel kleinschaling (max 10 personen) en daardoor persoonlijk aandacht. Voor ons lag het accent op de welness, sauna etc, maar eigenlijk is het een beautysalon. We kregen beiden ook een heerlijk gezichtsmassage. En na uitleg over hun producten, die ze vanzelfsprekend graag verkopen, drongen ze niet verder aan, erg prettig.
Alle drank en gebak (ochtend), lunch met soep en tapenade (middag) waren allen bij de prijs inbegrepen. heerlijk verwend!

Linda van der Leest - 02/10/2016 om 21:17

Afgelopen vrijdag een heerlijke verwendag gehad. Alles goed verzorgd en vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.

 
Pagina 1 van 4
 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01