Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer

Hier kunt u onpartijdige ervaringen van onze gasten lezen hoe zij de kwaliteit van Qbeauty hebben ervaren.

Heeft u ook een ervaring bij ons dan stellen wij het prijs als u deze plaatst.
 

Elvira Bock 07-08-2019 om 11:40:13

Heerlijke locatie, ontzettend schoon, rustig en mooi.
Personeel altijd erg vriendelijk, deskundig en gastvrij.
Zalige behandelingen en heerlijke lunch.
Een echte aanrader!
Ben al vaak geweest en dat gaat zeker vaker gebeuren.

Annie van Leerdam 29-07-2019 om 19:49:41

Ik heb de behandeling gehad Cryolipolyse en na meting na 2 maande was ik 6 cm kwijt .
Wel deed ik koolhydraad dieet erbij en veel water drinken.
Maar was wel heel verbaasd

Ingrid 20-07-2019 om 12:12:29

Ik kom al diverse jaren met zeer goede ervaringen bij Qbeauty.
Het zijn heerlijke ontspannende wellness dagen, goed georganiseerd en in een heel relaxte sfeer. De medewerkers zijn erg vriendelijk en deskundig. Het is heel fijn dat het in een kleine setting is en niet zo massaal als je bij veel sauna's, e.d. ziet.

Ik kijk alweer uit naar de volgende keer!

Christine 03-04-2019 om 15:05:47

Al enige jaren kom ik bij Qbeauty, meestal heb ik een dagarrangement.
Het is elke keer weer zo genieten. Uitstekende verzorging, heerlijke en hele goede behandelingen, iedereen is vriendelijk en gastvrij. Het kleinschalige spreekt mij zeer aan en dat maakt dat ik ook regelmatig alleen een dagje boek. Kortom elke keer ga ik zeer tevreden naar huis.

Yvette Vendelmans 21-08-2018 om 23:10:43

Ik heb een super ervaring gehad bij qbeauty! Ik kwam binnen in een mooie, schone en nette ruimte en werd meteen geholpen door hele aardige dames. Ik ben heel goed ingelicht over de cyolipolyse behandeling die ik wilde en ik voelde me ook erg welkom. Tijdens de behandeling heb ik veel schik gehad en ook hier werd ik als een princes behandeld. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat over 8 weken en ik werd totaal niet opgedrongen om nog eens terug te komen maar daardoor wil ik juist graag nog eens terug komen, al is het voor bakske koffie! Bedankt qbeauty en de groetjes uit brabant.

Viola 26-04-2018 om 21:30:36

Vandaag voor het eerst bij Qbeauty geweest met een vriendin en wat een heerlijke ervaring. Vriendelijke mensen, goed advies waar nodig en heerlijke behandelingen em massages..aanrader!
Heerlijke relaxdag!

Carla 04-04-2018 om 14:38:48

Net voor de tweede keer voor een cryolipolyse behandeling bij Qbeauty geweest.
Super ontvangst beide keren... Er was dit keer wat fout gegaan bij de boeking.. Maar het werd keurig opgelost.
Alle lof voor de dames!!

Naima 15-03-2018 om 00:45:47

Ik heb in week negen een behandeling genomen bij Qbeauty.
Ok was een half uurtje te vroeg het was mijn eerste keer en wilde ruim op tijd aanwezig zijn.
Er zijn mij vragen gesteld en een intake gesprek gehad.
Er werd niet eens gevraagd of ik iets wilde drinken.
Eenmaal in de behandelkamer had ik nog een paar vragen omdat het voormij onbekend terein was.
Jammer genoeg vond ik dat ze kort af deed waar op ik mij ongemakkelijk voelde.
En ik niks meer durfde te vragen.
1 maal klaar na de behandeling boven lijf bloot werd er mij gezegt dat ik me kon aankleden.
Tot mij verbazing zag ik dat de twee medewerkers mijn jas, tas en sjaal mee naar de receptie namen.
Dat was een seintje van schiet op! Ik had nog geen 2 min. Gehad om me aan te kleden.
Ik durfde niks te zeggen.
Nadat ik klaar was vroeg ik met rode wagen of ik een kop koffie kon pakken.
Waarop zij zei ga maar zitten ik breng je zo de koffie.
Na 10 min. Geen koffie besloot ik maar om weg te gaan.
Voormij een slechte ervaring dus ik kom er niet de tweede keer!

Patricia 14-02-2018 om 12:33:54

Vandaag, een dag later nog aan het nagenieten van een heerlijke verwendag. Alles is hier tot in de puntjes geregeld. Van de herinneringsmail en sms vooraf tot de heerlijke uitgebreide lunch.
De ruimtes zijn mooi schoon en knus opgezet. Via deze weg wil ik nogmaals all dames van Qbeauty bedanken voor een goed verzorgde en ontspannen dag.

Dit is echt een aanrader voor diegene die de massale sauna's liever ontwijkt en daarnaast graag van een professionele en persoonlijke behandeling geniet.

Ik kom zeker nog eens terug.

Bedankt!

Joyce 09-02-2018 om 19:35:16

Enorme aanrader! Hele schone wellness. Hele vriendelijke gastvrouwen en specialisten. Lichttherapie en collageen en zonnebank super. Inclusief eten en drinken enorm goed verzorgd. Heerlijk verzorgende gezichtsbehandeling. Nogmaals echt een aanrader

 
Pagina 1 van 8
 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01

 

 
 
 
Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.