Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer

Schoonheidsbehandelingen bij Qbeauty

Bij Qbeauty beloven we u een complete professionele beauty ervaring door middel van gecertificeerde schoonheidsspecialistes. U kunt bij onze schoonheidssalon terecht voor losse gezichts- en lichaamsbehandelingen of een wellness arrangement. Bij al onze behandelingen staan kwaliteit, zorg, hygiëne, kennis en totale ontspanning voorop. Wij waarborgen deze kernwaarden door u te voorzien van deskundig advies, het gebruik van hoogwaardige producten en het aanbieden van een groot aanbod. Zo zit de juiste schoonheidsbehandeling voor u altijd in ons assortiment!

Gezichtsbehandelingen

In onze schoonheidssalon bieden wij verschillende gezichtsbehandelingen aan voor zowel vrouwen als mannen. Daarnaast bieden wij ook acné behandelingen aan voor jongeren tussen de 12 en 20 jaar. Voor onze gezichtsbehandelingen gebruiken wij producten van hoogwaardige merken zoals GJ Cosmetics, Babor en Carita Paris. In ons assortiment vindt u behandelingen voor alle verschillende huidtypes. Door middel van de nieuwste apparatuur, wordt ons huidadvies en de behandeling altijd op uw huid afgestemd. Na afloop van uw behandeling ontvangt u van ons een proefversie van de gebruikte producten mee naar huis. Zo kunt u de producten geheel gratis uitproberen.


GJ-Cosmetics
GJ Cosmetics
Carita
Carita
Babor
Babor
Voor-de-jeugd
Voor de jeugd
 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Babor-Reversive-Treatment Babor Reversive Treatment

Babor Reversive Treatment 90 min.
145,00
130,50
Per stuk

Babor-Treatment-Skinovage-30-min Babor Treatment Skinovage 30 min

Gezichtsbehandeling van 30 minuten van Babor
39,00
35,10
Per stuk

Babor-Treatment-Skinovage-60-min Babor Treatment Skinovage 60 min

Babor Skinovage gezichtsbehandeling 60 minuten.
60,00
54,00
Per stuk

Babor-Treatment-Skinovage-90-min Babor Treatment Skinovage 90 min

Babor gezichtsbehandeling van 90 minuten.
95,00
85,50
Per stuk

CARITA-HYDRATATION-INTENSE CARITA HYDRATATION INTENSE

Carita Paris gezichtsbehandeling voor het corrigeren van de vochtarme, kwetsbare en doffe huid.
79,00
Per stuk

CARITA-PURETE-DE-PAPAYE-GEZICHTSBEHANDELING CARITA PURETE DE PAPAYE GEZICHTSBEHANDELING

Voor het herbalanceren van de gecombineerde en vette huid. Een reinigende en zuiverende behandeling om de huidtextuur en de helderheid van het gelaat te verbeteren.
79,00
Per stuk

CARITA-RENOVATEUR-GEZICHTSBEHANDELING CARITA RENOVATEUR GEZICHTSBEHANDELING

Bijzondere technieken die gericht zijn op verfijning van de huidtextuur en verheldering van de gelaatsteint.
59,00
Per stuk

CARITA-RENOVATEUR-QUICK-GEZICHTSBEHANDELING CARITA RENOVATEUR QUICK GEZICHTSBEHANDELING

Deze basisbehandeling is ideaal om kennis te maken met de elegantie en luchtigheid van de producten van Carita en de bijzondere technieken die gericht zijn op verfijning van de huidtextuur.
49,00
Per stuk

Jeugd-gezichtsbehandelig-Acné Jeugd gezichtsbehandelig Acné

Acné behandeling / Intensieve reinigingsbehandeling speciaal op de jonge huid afgestemd t/m 19 jaar
29,00
Per stuk

L`eau-claire-Hydraterend-35-min L`eau claire Hydraterend 35 min.

Hydraterende gezichtsbehandeling L`eau claire. Voor dames en heren.
39,95
Per stuk

L`eau-claire-Hydraterend-50-min L`eau claire Hydraterend 50 min.

Hydraterende gezichtsbehandeling L`eau claire. Voor dames en heren.
59,95
Per stuk

Reiniging tijdens de gezichtsbehandeling

Heeft u last van een glimmende huid, zichtbare poriën en verstopte of ontstoken talgkliertjes (acne)? Deels heeft dit een genetische oorzaak, maar ook uw voedingspatroon, een stressvol leven en langdurige blootstelling aan vervuilde (stads)lucht kunnen ermee te maken hebben. Qbeauty biedt gezichtsbehandelingen die speciaal gericht zijn op het tegengaan van onzuiverheden van de huid. Het meest geschikt is de Carita Paris gezichtsbehandeling, die altijd uit drie stappen bestaat: reiniging (van onzuiverheden), herstel (van de vitaliteit) en bescherming (tegen schadelijke invloeden). De basisoptie is een Carita Renovateur gezichtsbehandeling, waarbij een corrigerende peeling en het verwijderen van huidverstoppingen inbegrepen zijn. Voor een nóg diepgaander en langduriger effect kiest u voor de Carita Purété de Papaye behandeling. Daarbij hoort een dieptereinging met een skinscrubber, waarbij onzuiverheden met een speciale ultrasound technologie worden weggewerkt. Bovendien wordt er een zuiverend, talgnormaliserend serum aangebracht, dat door de behandeling met een CLE-apparaat diepgaand inwerkt op de huid. Ook kunt u met een onzuivere huid kiezen voor de Babor Skinovage treatment. Bij deze behandeling is een professionele huidanalyse inbegrepen, zodat wij u advies op maat kunnen geven over de beste dagelijkse verzorging van uw huid. Bovendien hoort bij een gezichtsbehandeling Babor een grondige 2-fase-reiniging, een scrub en een doorbloedingsmasker, speciaal afgestemd op uw huidtype.

Hydratatie

Heeft u last van een droge huid? Dan kunt u eveneens voor een gezichtsbehandeling Babor kiezen, waarbij we uw huidtype op professionele wijze analyseren en u persoonlijk advies kunnen geven. Ontspannende massages en voedende maskers vormen een belangrijk onderdeel van deze behandeling. Speciaal voor de droge huid bieden wij bovendien hydraterende gezichtsbehandelingen aan, waarbij we gebruik maken van GJ Cosmetics. Deze producten bevatten de nieuwste werkzame stoffen op het gebied van voeding en hydratatie van de huid, waarvan het effect klinisch bewezen is. Kiest u voor een hydraterende gezichtsbehandeling met GJ Cosmetics, dan wordt uw huid gereinigd, gemasseerd, gescrubd en ontvangt u een masker en diverse verzorgende crèmes van de hoogste kwaliteit. Ook kunt u onze Carita Hydratation Intense behandeling overwegen. Deze omvat een corrigerende peeling, een dieptereiniging met het Cinetic Lift Expert apparaat, een modellerende massage met een hydraterend masker en een behandeling met het Cinetic Lift Expert apparaat, dat een hydraterend serum tot in de diepste lagen van de huid doet doordringen. De hoogwaardige technologie van Carita verbetert de elasticiteit van de huid, biedt een liftend effect en strijkt uitdrogingsrimpeltjes glad.

Anti-age

De meest effectieve behandeling tegen de verschijnselen van huidveroudering is de Babor Reversive Treatment, die 90 minuten duurt. Wij maken daarbij gebruik van producten uit de Reversive lijn, die een innovatief anti-verouderingscomplex bevatten. Ook een peeling, massage en cocooning masker maken deel uit van deze behandeling. Na een Babor Reversive Treatment is uw huid elastischer en zijn oneffenheden en rimpeltjes zichtbaar verminderd. Bovendien zult zich heerlijk verfrist en ontspannen voelen.


 
           BEDRIJFSGEGEVENS

          QBeauty
          Editiestraat 10
          1321 NG ALMERE
          Telefoon: 036 534 3618
          E-mail: info@qbeauty.nl
         
          KvK: 32140121
          BTW: 819917321B01

 

 
 
 
Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.