HIFU behandeling

Een HIFU behandeling is een niet-chirurgische behandeling die vele mogelijkheden kent. De behandeling bestaat uit intensieve ultrasound energie pulsen die volledig gefocust zijn. Behandelingen leveren vrijwel direct resultaat, zonder bijwerkingen of hersteltijd. HIFU kan toegepast worden zowel op het gelaat, de hals, het decolleté of de rest van het lichaam. Het doel van deze behandeling is om de huid optimaal te liften en te verbeteren en dit alles gebeurd zonder spuiten met onnatuurlijke vullingen. HIFU is geen operatie, er wordt dus niet gesneden in de huid en een verdoving is niet nodig. Daarnaast heeft HIFU nog een belangrijk voordeel, het is namelijk volledig veilig en nagenoeg pijnloos.

Bezig met laden...

HIFU lifting facelift. Onder de ogen en Kraaienpootjes

Facelift zonder operatie, fillers of Botox. Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen.

650,00

HIFU lifting facelift. Onderkin

Facelift zonder operatie, fillers of Botox. Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen.

650,00

HIFU lifting facelift Wenkbrauwlift

Facelift zonder operatie, fillers of Botox. Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen.

650,00

HIFU lifting facelift Onder de ogen en Kraaienpootjes

Facelift zonder operatie, fillers of Botox. Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen.

650,00

HIFU lifting facelift. Kaaklijn

Facelift zonder operatie, fillers of Botox. Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen.

750,00

HIFU in de medische wereld

HIFU is geen nieuwe uitvinding, het wordt in de medische wereld al veel langer gebruikt. Tijdens het gebruik van HIFU bij kankerbehandelingen bleek HIFU echter bijwerkingen te hebben: de behandelde huid werd gladder en strakker. Hierdoor is deze techniek ook ingezet in de cosmetica wereld. Het bleek een ideale methode om de diepere huidlagen te bereiken, voor de huidlagen die niet met laser-, ipl-, radio frequent- of fractional behandelingen bereikt konden worden. Door deze lagen met een HIFU behandeling te behandelen werd de huid beter, strakker en steviger.

Op welke lagen werkt de HIFU behandeling?

De HIFU behandeling kan doordringen op de opperhuid, de fibromusculaire laag en de diepe dermale laag. Juist in de fibromusculaire laag zitten de belangrijke fibroblasten die voor de nieuwe aanmaak van collageen zorgen. Door HIFU te gebruiken stimuleert men deze aanmaak van collageen, wat de huid langzaam lift voor een langdurig effect. Deze fibro-musculaire laag wordt ook wel SMAS laag genoemd, wat staat voor Superficial Musculo-aponeurotic.

Een frisse en strakkere huid

De intensieve ultrasound energiepulsen dringen diep in de huid door en geven een thermische energie af die volledig veilig is. Het collageen wordt gestimuleerd waardoor de huid als het ware langzaam wordt gelift, zonder dat de huid hierdoor beschadigd wordt. In eerste instantie verstrakt de huid door de thermische energie en na verloop van tijd lift de huid hierdoor. Dit liften heeft een langdurig effect en na enkele maanden is er een duidelijk zichtbaar resultaat: een frisse en strakkere huid. Daarnaast wordt hiermee ook de huidconditie zichtbaar verbeterd.

Behandelingen voor het gelaat en het lichaam

Een HIFU behandeling kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Niet alleen de hals, de kaaklijn, het voorhoofd of het decolleté kunnen hiermee behandeld worden, maar ook bijvoorbeeld de putjes op de benen en dijen of de verslapping van de hals, de buik of de benen en armen. Eigenlijk kan er op veel plekken waar de huid slapper wordt voor de HIFU behandeling worden gekozen. Zoals bij de slapper wordende huid onder de ogen of op de wangen. Kraaienpootjes en andere fijne lijntjes en rimpels kunnen ook behandeld worden. Maar er zijn nog meer mogelijke toepassingen: slappe oogleden, vage kaaklijnen of een dubbel kin, neus- en lip plooien, striae of grote poriën.

Er jonger uitzien met HIFU

Een HIFU behandeling is ideaal voor zowel mannen als vrouwen die er graag wat jonger uit willen zien zonder dat zij botox of fillers moeten gebruiken. Er hoeft niet in de huid gesneden te worden dus ook blauwe plekken of grote zwellingen of een lange herstelperiode zijn niet aan de orde. Hierdoor kan men na een HIFU behandeling eigenlijk ook weer gelijk de dagelijkse activiteiten hervatten. Bij de eerste behandeling wordt al gelijk het proces op gang gebracht. Het beste resultaat ziet men na twee tot vier maanden en zelfs een paar maanden zetten de verbeteringen soms nog steeds door.

Wat is het resultaat van een HIFU behandeling?

Men ziet dat de huid gelift is. Rimpels worden vager of verdwijnen volledig, de huidstructuur wordt sowieso gladder. Poriën worden kleiner, de huid wordt strakker en elastischer. Hierdoor worden de contouren van het gelaat ook minder vaag. Ook als men de wenkbrauwen behandelt, krijgt men een frissere en uitgeruste blik. Tevens kan de huid van de wangen gelift en verstevigd worden, waardoor men een jongere uitstraling creëert. Zelfs bij de huid in de nek kan veroudering voorkomen worden.


Ja ik wil een goede website, deze website gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Accepteer geselecteerde cookies